Parerea mea e ca nu merita pentru ca te costa foarte mult si dureaza pana gasesti toate piesele de care ai nevoie si mai trebuie sa si gasesti pe cineva care se pricepe sa-ti faca modificarile. E o investitie serioasa, deci nu cred ca vrei sa mergi la orice carpaci. Daca nu gasesti kit intreg pentru schimbare volan, atunci va trebui sa cauti fiecare piesa in parte. Si sunt multe piese... plansa bord, caseta directie, pedale, faruri, instalatie electrica, conducte etc. Si daca le cumperi din toata tara, ia in calcul si transportul fiecarei piese. Eu nu m-as baga la asa ceva.
Salut, multumesc pentru raspunsul acordat. Am inteles! Ai dreptate in privinta aceasta dar acum singurul lucru care imi ramane sa il fac ar fi sa o inscriu asa cum este cu volanul spre dreapta. Tin sa precizez ca masina este impecabila si merita sa o tin. Ceea ce trebuie sa fac este sa o inscriu cat mai repede deaorece dupa ce se da legea aceea referitaore la masinile cu volan spre dreapta nu o voi mai putea inscrie si nu voi mai avea ce face in privinta aceasta. Pe mine nu ma deranjeaza sa conduc pe partea dreapta. In orice caz masina o voi tine o perioada indelungata atat timp cat imi permite legea noastra.