| alin1317 a întrebat:

Buna ziua tuturor! Pot verifica pe un site pe ce parte a avut o masina din fabrica volanul?

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Aha, inteleg.
Imi pare rau dar nu te pot ajuta.
In orice caz, daca gasesti acel site, si daca esti amabil, as vrea sa mi-l lasi si mie.
Multumesc.

7 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Daca ai preciza si despre ce masina faci referire, poate te-am putea ajuta.
Dar asa, nu cred.

Oricum, daca faci referire la masinile grupului VAG.
Verifici eticheta de fabrica (lipita pe cartea service, sau, cel mai adesea, in portbagaj la roata de rezerva) transcrii acele coduri
(link: goo.gl/5RyDb1 )
aici http://prsearch.planetvag.com/ si la unul din coduri, cel mai adesea ultimul tradus va scrie ceva gen "Program sales Germany"
Eh, de acolo iti dai seama daca masina e facuta pentru export, si anume pentru care tara, daca e pentru o tara in care se conduce pe partea dreapta, va scrie numele acelei tari.

| alin1317 explică (pentru OldSoul):

Este vorba de un opel insigna dar nu cred ca este vorba de marca masinii. Eu nu vreau sa cumpar, am una. Faza este ca o cunostinta vinde un opel insigna cu volan pe stanga, din cate stiu eu masina a fost candva cu volan pe dreapta, dar la alta persoana. Eu am gasit acum ceva timp un site si am verificat si masina mea care are volanul pe stanga si a unui prieten care are pe dreapta. Acel site pe care il gasisem mi-a aratat exact modelul masinilor, partea pe care este volanul si tot asa. Idee e ca "am pierdut" acel site. Daca exista vreunul, asta incerc sa gasesc

Sper sa il gases happy
Nu mai tin minte nici macar o litera din numele site-ului, stiu doar ca scris date despre vehicul, HP, culoare, si mai scrie la a mea "left hand" si la a lui "right hand" dar a prietenului de la vremea aceea era modificata pe partea stanga. Nu am dat importanta acelui site, voiam doar sa vad daca "indica" bine si a fost ok. Acum, mi s-a pus pata sa gasesc acel/alt site si sa vad masina astuia laughing
Si da, iti voi spune de site daca il gasesc. Multumesc si eu!

Evrica! L-am gasit! Poftim si tie:
https://vindecoder.eu

| OldSoul a răspuns (pentru alin1317):

Multumescwinking

| OldSoul a răspuns (pentru alin1317):

Aha, inteleg.
Imi pare rau dar nu te pot ajuta.
In orice caz, daca gasesti acel site, si daca esti amabil, as vrea sa mi-l lasi si mie.
Multumesc.

| TrustMeIKnow a răspuns:

Ai putea sa iti verifici VIN-ul pe cateva website-uri, nu stiu sigur daca iti va aprea pe ce partea a avut volanul. Poata daca cumperi un raport intreg dar nu am cumparat niciodata, deci nu stiu sigur.

| alin1317 explică (pentru TrustMeIKnow):

Am gasit mai acum ceva timp un site si imi arata pe ce parte este si nu am cumparat tot raportul. Am cautat cam toata ziua pe net si imi apar alte chestii care nu ma intereseaza. Ma intereseaza strict volanul. Iti multumesc oricum si mai astept sa vad daca zice cineva ceva.