Eu unul nu as da atatia bani pe o simpla pasiune, in conditiile in care multi romani (nu eu, numai dezbat de ce eu nu cumpar auto sh ) cumpara masini second hand la acest pret sau chiar mai mic!
In schimb de ce nu inchiriezi un ATV pe o perioada mai mare de timp si ramai si cu bani destui!
Sa inchizi niste bani doar pentru ceva ce vei face ocazional nu este cel mai intelept lucru.
Dar daca ai banuti si iti place asta cumpara!
Nu inteleg de ce vrei neaparat o validare din partea unor persoane terte, sa iti zica daca DA sau NU, in conditiile in care tu vei face o alegere subiectiva, cumperi ceva care din anumite motive iti place!
Pai astfel de intrebari suna mai mult a aroganta, stii vreau sa imi iau un Lexus RX nou ce parere aveti despre asta? e pura maretie sa nu zic altfel!
ce relevanta are ce parere am eu sau nea costel despre ce anume vrei sa iti iei tu?
Crezi ca noi avem fix acest model de ATV? slabe sanse ca pe TPU sa gasesti pe cineva care sa aiba fix acest model de jucarie
Nu ai intrebat la obiect de asta nu s-a inteles, nu ai zis nimic de fiabilitate, cum se comporta etc
Dar in fine
Succes