anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunat. Cine are bmw 320 e 46 din 2000 cu motor de 2.000 cat consuma as vrea sa stiu si cum faceti media la consum?

5 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Consumul depinde de foarte multi factori, numai tu poti obtine consumul corect.
Calculul este simplu, faci plinul, notezi kilometrajul si parcurgi cat mai multi km, notand de fiecare data cati litri ai alimentat. Dupa X km, faci din nou plinul si acum poti calcula cati litri ai alimentat de la plin la plin (sa zicem Y litri). aplicand regula de trei simpla, consumul tau va fi (Yl *100 km)/X km.

| cristiiiiiii a răspuns:

Daca e benzina o sa consume mixt in jur de 9%, daca este diesel in jur de 6%

| XtremeX a răspuns:

Benzina sau Diesel?
La benzina:
Urban: 14-16
Extraurban:7-9
La diesel:
Urban:8-10
Extraurban: 6-7 (poate 5 daca mei ca melcu pe drum)
Asa eu cand am luat-o pa`mea demult acum am vandut-o, da ma rog nu conteaza, eu ii facem consumu plin pe plin adica:
II faceam plinu pana in gura, si mergeam 100km, condus normal depasiri etc, la final vedeam cat lipseste si bam.

| Patrick1 a răspuns:

Daca e din 2000(Diesel) are 131 de cai si consuma in jur de 6 la suta.

| Like_DrSound_1990 a răspuns:

Media la consum se face foarte simplu...trebuie sa stii calcule matematice elementare.baga si tu 10 litrii de combustibil si vezi cat mergi incearca sa mergi ori in oras infara toata perioada la sfarsit vezi cati km ai parcurs si restul banuiesc ca stii ce e de facut. consumu nu pot sa il spun pentru ca nu ai precizat motorizarea corect...