Depinde de ce buget dispui. Golf 3, Golf 4, Golf 4 versiunea 4motion este ideala daca ai bani, si dupa aia deja vorbim de preturi mari!
O dacie solenza si mai tarziu dupa un an si ceva iti alegi una mai buna la calitate pret (ar fi pacat sa ai una noua acum si sa faci un mic accident, multi patesc asa ca se cred destepti la volan).
Orice ai face nu-ti lua second hand. Alea nu-s masini, sunt niste junghiuri. Sau daca e second hand macar sa n-aiba mai mult de 50.000 km la bord.
Iti recomand un Logan disel de 1.5. Am inteles ca are un consum relativ scazut (in jur de 5/100km, ceea ce e extraordinar, fiindca iti faci treaba cu el fara sa stai cu cisterna dupa tine)
Masinile straine sunt scumpe si nu-s cu nimic mai bune, in special alea la SH. La masinile noi, sa te feresti de folks wagen si tot ce vine de acolo (Audi, Porsche, etc), am pe cineva care lucreaza acolo si mi-a zis ca tot ce pica testele in Germania ni le trimit noua.
Si tata are tot golf 4. ii o masina foarte buna,el merge cu ea mult si cateodata si tare,se tine binein curbe, merge tare.mama abia sia luat carnetul, se descurca foate bine. funda?
Golf 4 este o masina destul de buna pentru incepatori(si pentru profesionisti). Funda?
Sorin7777 întreabă: