| mgtow a întrebat:

Calatoriti des cu masina in Romania? Cum vi se pare situatia traficului in momentul de fata, multe accidente apar la stiri ceea ce ma pune pe ganduri si spun oare merita sa mergi cu masina prin Romania sau mai bine cu trenul? O groaza de iresponsabili la volan.

Răspuns Câştigător
| Adrian5575 a răspuns:

Asa este, foarte multi iresponsabili la volan, dar daca vrei sa vizitezi tara, este mai lejer cu masina proprie decat cu trenul. In masina iti pui frumos bagajele in portbagaj fara sa stai cu teama ca poate le fura cineva, pleci la ce ora vrei tu, nu mirosi transpiratia altor calatori, nu esti deranjat de cei care vorbesc mult si tare etc. Intr-adevar cu masina este mai obositor pentru ca trebuie sa fi atent la trafic, nu poti sa admiri tot peisajul uitandu-te pe geam, stai si putin in stres in caz ca nu stii drumul si poate ratezi o iesire pe autostrada etc. Fiecare alegere cu riscul ei. Drum bun!

2 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Traficul mi se pare ok. Mai întâlnești idioți la volan. Dar cel puțin eu nu am întâlnit la un drum de peste 500 km prin țară. Dar trebuie sa fii atent în orice privința când ești pe șosea. Iar cu trenul e și asta o varianta bună și într-adevăr ești mai ferit în caz de ar fi cu mașina și Doamne ferește se întâmplă un accident.

regis
| regis a răspuns:

Calatoresc cu masina si doar in situatii exceptionale cu alte mijloace de transport.
Trenul este mai sigur, dar calatoresti mai scump, in conditii mai proaste si fara garantia de a ajunge intr-un interval de timp rezonabil. De exemplu, in urma cu cativa ani am facut 16 ore pe ruta Constanta-Arad, fara posibilitatea de a merge la toaleta, intrucat aceasta devenise o magazie de dejecții inaintte de a ajunge la Cernavodă.