| George1985 a întrebat:

Cam cât pot cere pe un VW Lupo 1.0 benzină din 2001 ATENŢIE 80.000 km REALI.Masina a mers doar in oras cate 2 km ocazional.Ţin sa mentionez ca am studiat si piaţa si nu am gasit niciuna in acceasi stare ca a mea sa ma pot hotărî cam cât face.Va rog sa imi spuneti orientativ si va rog fara faze de genul : "Hai ba ma lasi ca nu-s reali KM". Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Mihaitza009 a răspuns:

Ma asta ar fi minima dar poti sa-l dai si cu mai mult dar depinde si de cumparator acuma cat ofera si chestii din astea

4 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Nu poti sa o vinzi mult peste pretul pietei pentru masini din acelasi an, indiferent de starea masinii tale. Preturile pe care le-ai vazut sunt negociabile, multi sunt dispusi sa coboare la 1500 de euro, ba chiar in banii astia sa ii dea si kilometrajul inapoi si brusc vor avea exact cat a ta happy. Daca masina ta este impecabila, e foarte posibil sa iei 1600-1700, in functie si de dotari, insa nu te astepta sa iti ofere cineva 500 de euro in plus doar pentru ca tu ai circulat mai putin.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Eu mai mult de 1500 euro n-as da nici mort.

| Mihaitza009 a răspuns:

Tinand cont de ce mi-ai zis masina poate valora undeva pe la 1500-2000 euro tinand cont ca e mana a 2-a si dupa cum spui tu se prezinta intr-o stare buna

| George1985 explică (pentru Mihaitza009):

1500-2000 am vazut la toate jafurile de Lupo cu 150.000 KM.Doar atat?

| Mihaitza009 a răspuns (pentru George1985):

Ma asta ar fi minima dar poti sa-l dai si cu mai mult dar depinde si de cumparator acuma cat ofera si chestii din astea