| Roby_RoBby_1997 a întrebat:

Cam in cat timp se dobândește permisul cat. C, CE și atestatele? Teorie practica și examene

1 răspuns:
| Liviu a răspuns:

20 iulie am inceput. Am luat categoria C, D,(acu pe data de 29 ianuarie am traseu la ''e'' sala o avusei pe 8 ianuarie ) am luat toate examenele din prima precizez faptuca am picat o singura data la camion. La atestat is programat pe 27 ianuarie. Si cam ca bani asa, undeva la 8200 ron. Cand pui dosaru pentru orice categorie fie ca e CE ori D, ai de asteptat 5 saptamani. Dupa alea 5, te programeaza la sala, dupa ce iei sau nu iei sala, iar astepti 2//3 saptamani pentru traseu. Dupa iar astepti 2 saptamani (daca dai CE prima data) te progarmeaza la sala, daca o iei te baga la traseu, dupa sala la 'e' iar astepti 2 sapt pentru traseu la 'e'. Eu am dat prima data autobuzu, si dupa autobuz a trebuit sa mai stau 3 saptamani pana ma programeaza la sala, e mult de tras, eu abia astept sa scap de ele, mi-au mancat viata, sala traseu la D, sala traseu la C, sala la 'e', si acu is aglomerat si cu atestatu si cu traseu, mda...