| Marianahsvvd a întrebat:

Cam in cât timp te perfecționezi sa conduci, sunt începătoare și deja simt ca merg destul de bine, însă mai am nesiguranțe și nu-mi place, atunci când merg pe un drum necunoscut, sau când ma apropii de oraș, intersecții.
ce trebuie in mare sa cunosti ca sa nu te panichezi ( știu ca totul, tot ce ai învățat), dar cel mai de baza …

Răspuns Câştigător
| maresaluV12 a răspuns:

Legislația rutieră e diferită de legea junglei aplicată în trafic, poate că ai mai văzut mașini parcate în raza de 25m a trecerii de pietoni și șoferi care depășesc obstacole/mașini fără a semnaliza, chiar dacă legea prohibitează asta, asta este o lege nescrisă a junglei, mai întâi, te arunci fără frică câteva luni in balta rechinilor ca să știi cum se mănâncă condusul, după câteva luni nu mai ai treabă, poți să conduci ca la NASCAR.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iti ia cam 3 ani pentru incepatori, considerand ca atat este nevoie ca sa devii sofer experimentat, cu conditia sa sofezi in fiecare zi, sau cat se poate de des.
(Asa prevede legea australiana, 3 ani pentru incepatori si umblat cu semne pe geam 3 ani, ca sa vada lumea si sa te ajute in trafic).
Europenii te obliga sa porti lamaia numai 1 an, dar experinta al sofat se obtine numai sofand zi de zi in toate tipurile de trafic si intemperii.

Trebuie sa cunsoti foarte=foarte bine Legislatia Rutiera, ca sa stii sa o aplici in tarfic in cateva secudne cand trebuie sa iei decizii.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Te perfecționezi doar fizic/tehnic.
Dpdv al comportamentului în trafic, trebuie să fii în gardă mereu.
Baza unui condus bun este legislația. Circulația pe benzi și în intersecții sunt cele mai importante și folosite părți, pe care trebuie să le știi la perfecție.
"Legea junglei" nu există, sunt doar niște cocalari care comit frecvent aceleași încălcări, iar tu trebuie să le anticipezi câcănăriile și să eviți coliziunile cu ei.