Pai examenul auto se da in masina nu in afara. Daca dai doar categoria B nu te intreaba nimic de mecanica!
Nu. Mecanica trebuie sa o inveti pentru proba teoretica adica pentru sala dar cand dai traseul nu te intreaba absolut nimic politistul legat de mecanica si componentele masinii!
Nu,cel mult componentele din habitaclu, aparatura de bord. Ce se afla sub capota tine de mecanica, iar tu vrei permis de conducere nu atestat de mecanic.
Cand dai examenul auto partea mecanica iti pica la sala.Iti poate pica intrebari.Nicidecum cand dai orasul politistul nu o sa vina sa deschida capota si sa te ia la intrebari.Crede-ma,varul meu este instructor auto.
Toate cele bune si bafta sa iei din prima
O sa te puna sa identifici lichidele masinii, gen antigelul, lichidul de frana, lichidul de servodirectie, uleiul. Altceva nu cere. Sper sa-ti fie de ajutor.
Daca faci scoala pentru permis profesionist, s-ar putea sa-ti ceara si aceste lucruri, insa daca dai doar pentru categoria B nu ai de ce sa-ti faci probleme. Examinatorul nu are timp pentru asa ceva, pentru ca veti fi multi la examen, plus ca tu nu inveti intr-un mod practic mecanica ci doar teoretic. Multa bafta!
NU. Te pune sa te urci la volan, te incurca in trafic, iti zice sa o iei pe interzis, iti pune frana brusca fara motiv, isi bate joc de tine, iti vorbeste urat, si la sfarsit iti spune ca nu esti pregatit sa fii sofer, si esti declarat respins. Solutia tuturor? spaga. Ceva la care NU voi apela. Dau a doua oara, prima m-a picat prosteste. In fine. Mult succes!
Eu n-am mai auzit de asa ceva. Dai examen auto, nu examen la mecanica. Cand am dat eu orasul, am auzit doar "acum facem la stanga, acum la dreapta, tot inainte, intoarce aici, te rog, si te rog sa opresti pe partea dreapta" cam atat. Iti doresc multa bafta la examen si sa nu te pierzi, nu are ce sa-ti faca, iar daca te intreaba de bujii si alte minuni ii raspunzi frumos ca tine de mecanica, si acum problemele aste se rezolva la service
Nu. politistul are dreptul sa sa vada cum conduci si cad de bine stii semnele ...si in plus in cartea de legislatie si in chestionare nu e nimic din mecanik la categoria b
funda :X
Nu, nu. Nimic legat de mecanica. Asta tine doar de chestionarele pe care le dai la sala.
La traseu doar conduci
Nu. Aceste intrebari vor fi puse doar la sala. Politistul te va intreba doar de reguli si atat.
Nu.can dai examenul auto la traseu politistul doar examineaza felul in care conduci.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
GhermanPaul întreabă: