| Mariusica1o a întrebat:

Cand mai da caldura, In luna Mai vreau sa imi cumpar un scuter! as vrea unul cu motor peste 125, deoarece stiu din propria experienta ca ala de 49 trebuie segmentat la saptamana! Ce scuter mi-ati putea propune!? Dau fundita pentru cea mai buna propunere! Sau pentru o eventuala afacere big grin

Răspuns Câştigător
| costel_4263 a răspuns:

Salut; tot 49, pentru ca nu-ti cere acte. fa cum am facut eu=set100cm3. dupa cel inmatriculezi cu setul lui 49.capistti?

5 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Cumpara o motocicleta de 600 cmc si gata ai rezolvat problema. Cati bani dai pentru A1 cu atat faci si A-ul si ai voie sa conduci orice motocicleta.

| covexrobu a răspuns:

Inseamna ca tu esti un fel de Chuck Norris ai si 14 si 15 ani in acelasi timp. Si daca tot ai 14-15 ani afla ca nu ai voie sa conduci nici macar scuter de 49 de cmc. Si acasa am si eu Pagani Zonda dar nu pot sa o scot din garaj pentru ca este prea mare pragul de la intrare.

| optical a răspuns:

rolling on the floorsi cine e fractu pana la urma? pielea pl. ia iesi tu cu r1 pe strada sa vezi pana unde ajungi. s-ar putea sa te vad pe la stiri pe la ora 5...copile revino cu piciorele pe pamant!

| Mariusica1o explică:

Am deja, yamaha r1, dar am doar 14-15 ani... si nu intereseaza pe nimeni ca e fratele meu politist laughing

| george_8203 a răspuns:

Vezi cati tebuie permis a1