Nu te mai stresa atata, ca-i mai bine sa te linistesti si sa fii 3 luni pieton, fiindca mania vitezie nu se potoleste doar cu o amenda si un permis suspendat, avand nevoie de timp ca sa cresti si sa te maturizezi, intelegand la modul cel mai serios ca viteza este o mare problema ilegala si totodata extrem de periculoasa pentru ceilalti, fiindca ai dat deja dovada de inconstienta si ai pus in pericol pe ceilalti soferi din trafic.
Il dai in judetul de unde ai buletinul. Unde exact? Va trebuii sa suni la ei si sa intrebi unde se tin examenele si plis sa te programezi pentru examen. Nu iti trimit permisul acasa, mergi tu sa il ridici.
Pai e o chestie, il dai unde vrei, nu-i problema, dar daca nu l iei, adio permis. Si permisul eu m-am dus sa l iau personal de la politie, acum tie ti l au luat in alt judet, presupun ca ti l vor trimite acasa
Bună! Am pățit aceeași chestie ca și tine. Vreau să menționez că ar fi bine să te duci te duci să dai examenul de redobândire *la poliție unde ai domiciliul.* Așa se va reduce la 60 de zile după ce ai luat examenul cu 13 puncte minim. Permisul se află deja la poliție unde ai domiciliul, ei fiind obligați să-l trimită acolo unde locuiești. După expirarea termenului, îți vor trimite ei prin poștă ( ceea ce durează mai mult), sau te poti duce tu personal imediat după ce au trecut cele 60 zile. Apropo, eu sunt din VN! O seară frumoasă
Salut. De unde din Vrancea?
Daca esti din Marasesti, il stii pe Bogdan Iordache? (Bogdan Ibm Family, pe YouTube)
Sunt din Focșani. Îl știu pe Bogdan. Il urmăresc pe YouTube
Dar in viata reala te-ai intalnit cu el?
Sau Danu sau alti prieteni cu el?