Depinde in primul rand ce fel de masina vrei, ok sunt mai multe din mai multe puncte de vedere, fiabilitate, aspect, intretinere, etc
Daca ai nevoie pentru familie eu spun sa-ti iei un suv, poti sa te uiti la un Audi Q5 de prin 2008/2009
Daca vrei ceva Sedan ai mai multe variante, si Mercedes, si Renault, si BMW, Audi, Mazda, samd, depinde strict ce te intereseaza pe tine, eu unul am ales BMW-ul pentru aspect stiind costurile de intretinere, tot cam pe la aceeasi suma invartindu-se.
Loganu, la un 10 mii au full dotari, e o masina buna, nu te lua ca nu e, unchiu meu o are de 14 ani si e f multumit, am mers in Germania cu el, brici a fost. Gasesti piese aici, la altele straine la o adica, ai piese mai scumpe, se gasesc mai greu, ca oricum la 10 mii nu gasesti noua si full dotari.
Iti multumesc pentru funda dar te informez sa fii foarte atent cu teparii / samsarii de masini, vin cu masini lovite care par noi noute dupa ce le fac ei niste retusuri, la suma de 10-11k fii foarte atent cu ei, verifica masina de exemplu dupa ce o vezi la fata locului, este un site numit carvertical care iti spune daca a avut daune, mult noroc si sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine
Passat b8, audi a4 b8, bmw f10, mazda 6.
La 11 mii gasesti cam ce vrei tu cu grja.
Si nici in mazda 6 daca e an bun, o marca care isi mentine in timp valoarea de piata mai mult decat multe alte marci considerate mai bune precum vw pe de alta parte normal ca luand de la samsari, daune totale refacute si pretul lor e mai mic decat pretul pentru o masina ingrijita si cu km putini si reali, dar romanul prost si fudul nu vrea asta, el vrea sa dea o suma de bani cat mai mica pe o masina cat mai dotata de marca buna si se minte frumos ca ce este ieftin este si bun, trece cu vederea ca 400k km sunt 400.000 de km, el nu-i va face in 6 ani decat daca va face taximetrie in Bucuresti, pe cand masinile aduse din afara la 6 ani (NU TOATE) au km de genul asta
Pana ne vom mai destepta ca natie va mai trece mult timp, va imbatrani si coronavirusul, pana atunci romanul ramane prost dar fudul!
Am uitat să spun, despre Mazda eu nu am comentat, nu mă dau ce nu sunt, nu sunt un expert al mașinilor, ce mai cunosc și eu, este despre BMW, Mercedes, puțin Audi, și cred că asta-i tot, n-are rost să mint, eu după astea m-am uitat, sunt fan boy BMW cum s-ar zice, iar după marca asta prefer Mercedes, în caz că nu mi-aș lua BMW, despre Mazda însă nu cunosc, nu vorbesc