| Robytzu29 a întrebat:

Care ar fi cele mai bune motociclete de A2? Nu neaparat cele mai noi, ma refer la cum trage(performante)

8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Simplu care au mai multi kw/cp acelea trag mai puternic, e o regula nescrisa care se aplica si la masini intr-o oarecare masura, pentru ca acolo greutatea difera foarte mult.

| Robytzu29 explică (pentru Simpatic):

Stiu, dar intrebam daca stiti modele anume, ca asa imi dau si eu seama ca cele cu mai multi kw laughing

| Simpatic a răspuns:

Pai taticul motocicletelor este -kawasaki- orice model de aici puternic nu dai gres, mie imi vine in cap doar un model dar este pentru profesionisti HR3 nu exista nimic mai rapid... de la 120 de CP in sus si aia e. daca vrei sa mori tanar treaba ta. succes in alegerea motorului.

| Simpatic a răspuns (pentru Simpatic):

H2R am vrut sa zic.

Nu inteleg care i faza cu 120cp..si eu m-am gandit la un kawasaki si mai exact la un ninja 300

| Simpatic a răspuns (pentru Robytzu29):

Pai orice motocicleta de peste 100 CP(inclsiv 100) este o bestie datorita raportului greutate-putere.

Dar nu ai voie sa conduci motociclete de peste 47cp pana la 20/24 ani cand iei A

| Marcu_Stefan_2001 a răspuns:

Sunt motociclete precum yamaha xt 660s, are în jur de 33 KW dar are cuplu foarte mult. Sunt și motociclete precum kawasaki ninja de 400 care sunt chiar destul de bune. Depinde ce vrei de la motocicleta și unde o sa o folosești

Întrebări similare