| victor333 a întrebat:

Care credeti ca este cel mai mare pilot de Formula 1 all-time?

14 răspunsuri:
| MaGic_2701 a răspuns:

Fernando Alonzowinkingbig grin

| lavi_3729 a răspuns:

mikael sumaher dar imi place mai mt fernando alonso

| DexxTer a răspuns:

EU, normal.

| SamSon a răspuns:

Schumacher

| MaGic_2701 a răspuns:

Fernando Alonzowinking

| Mastony a răspuns:

Michael Schumacher pentru mine. Oricum acum nu se mai pune accentul pe piloti ci pe masini.

| Radu1 a răspuns:

Este o intrebare la care nimeni nu poate sa-ti dea un raspuns corect. Este foarte greu daca nu imposibil sa compari 2 piloti din 2 generatii diferite, care au beneficiat tehnologii diferite, de conjuncturi diferite etc.
Daca este sa ne raportam la numarul de titluri mondiale raspunsul este MICHAEL SCHUMACHER dar sa nu uitam ca acesta a beneficiat de cea mai performanta masina din generatia sa. Este greu de spus ce s-ar fi intamplat daca de exemplu el ar mai fi fost la FERRARI si in ultimele 2 sezoane cand se vede foarte clar ca RED BULL face legea si are o masina mult superioara.
Valoarea unui pilot este data in primul rand de calitatea masinii pe care o are la dispozitie!

| victor333 explică:

Radu1 ai dreptate dar doar partial tin sa te contrazic -in primul rand dupa mine valoare uni pilot este data de talentul sau apoi de materialul de concurs uita te la Adrian Sutil sau Robert Kubica ce fac ei si ce fac coechipierii lor sa nu mai zic de MotoGP de ce face Lorenzo cu Yamaha si ce face Spies se vede clar diferenta unde este scanteia talentul de acolo pleaca tot iar daca ai putin noroc si esti remarcat atunci poti deveni cu adevarat campion

| lambo91 a răspuns:

Fernando Alonso

| FurtunaDiesel a răspuns:

Greu de spus fiindca au fost multi piloti talentati de-a lungul timpului pe care experienta i-a ridicat mult mai sus decat talentul in timp dar nu ii poti compara datorita tehnologiilor din vremea fiecaruia. Daca vrei o parere personala:

Michael Schumacher;
Juan Manuel Fangio;
Niki Lauda;
Alain Prost;
Ayrton Senna.

Oricum de Juan Manuel Fangio nu cred ca ai avut ocazia sa auzi si din pacate nici o cursa de a lui nu a fost difuzata vreo data in Romania, eu am avut ocazia sa vad in liceu in Austria o cursa la o televiziune locala de acolo dar asta acum foarte multi ani, oricum era un pilot de exceptie, poate chair peste Schumacher dar greu de spus!

| Radu1 a răspuns:

Victor333

Nu sunt de acord cu tine. VETTEL va avea 2 titluri mondiale dar te intreb : ce s-ar fi intamplat daca concura pentru Hispania Racing?
Da, poti face comparatii intre 2 piloti de la aceeasi echipa pentru ca au acelasi material dar nu poti de exemplu sa-l compari pe ALONSO cu VETTEL deoarece al doilea are o masina superioara!
Oricat de bun ai fi tu ca pilot tot materialul de concurs face diferenta. La fel e si la MOTO GP unde,, doctorul '' nu mai opereaza pe nimeni dar asta nu pentru ca este mai slab ca altii ci pentru ca are o motocicleta destul de slaba si oricat ar fi el de talentat si experimentat nu conteaza...

| Manowar a răspuns:

Ayrton senna...

| victor333 explică:

Radu1 eu cand am zis cel mai mare pilot all-time nu ma refeream la titluri ca asa era simplu Fangio si Schumi erau in top ma gandeam mai mult la talentul nativ instinctul de pilot-(piloti gen Gill Villeneuve, Nigel Mansell, Kimi Raikonen etc)

| alexs99 a răspuns:

Pentru mine cel mai mare va fi mereu Michael Schumacher.

Întrebări similare