Valentino Rossi cu siguranta. Nu te lua dupa poza de la avatar ca nu sunt subiectiv. Motive: 1.Giacomo Agostini are cele mai multe titluri, 15 dintre care 8 la clasa mare iar Rossi are 9 titluri dintre care 7 la clasa regina dar cu precizarea ca Agostini participa pe vremea aceea la cate 2-3 clase in acelasi sezon. 2. Pe timpul lui Giacomo Agostini era nevoie decat sa ai un bob de talent ca sa faci radical diferenta. Motociclismul nu era nici pe departe ceea ce vedem acum. Competitia era mai mult ca sa fie si ca pilot avea acces oricine era interesat si venea cu o motocicleta propice. 3. Valentino Rossi detine numeroase recorduri printre care si recordul de victorii la clasa mare(500cc,Moto GP). 4. Popularitatea acestui sport a explodat pur si simplu dupa venirea lui Rossi la clasa regina, fapt ce i se datoreaza lui in totalitate. A transformat cursele in spectacol, atat pe pista cat si dupa linia de finnish prin stilul sau de a celebra victoria. 5. Fie ca a fost Kenny Roberts, Max Biagi, Sete Gibernau, Casey Stoner, Jorge Lorentzo...Rossi i-a invins pe fiecare in parte. Anii au trecut, pretendentii la titlu s-au schimbat rand pe rand insa omul de batut a ramas acelasi Valentino Rossi.
Asa-i. Vale este cel mai bun. Acum in 2013, in prima cursa Vale a demonstrat ca cei doi ani la Ducati au fost doar un cosmar si a mai demonstrat ca se poate si la 34 de ani. Forta Valeeeeeee! A iesit pe locul doi. De cand nu am mai rostit aceste cuvinte. Adica nu le-am mai rostit de doi ani. Se vede ca avea dreptate cand spunea ca ar vrea sa dea rezultate si la Ducati si nu-l lasa motocicleta. Sincera sa fiu nu-l credeam dar cursa de ieri mi-a spus ca trebuia sa am incredere in ce spunea. 2013 the return of The doctor.
Moto GP a avut o evolutie si o dezvoltare mai serioasa dupa 2002 deci pana atunci nu se putea vorbii de piloti mari, as merge pe Valentino Rossi dau daca ar mai fi trait cu siguranta ar fi facut o figura frumoasa in viitor regretatul Shoya Tomizawa care desii nu debutase in Moto GP urma sa o faca sezonul asta si cu siguranta facea fata chiar din prima dar avand doar 19 ani pana la 25 maxim ajungea cel mai mare pilot de Moto GP al lumii!
Rossi categoric. pentru stilul lui foarte agresiv care a dat mereu rezultate. am vazut ca in ultimul timp o lasa mai moale dar cred ca nici motorul ducati nu il ajuta prea mult...in linie dreapta e mancat de ceilalti
Mie imi place Lorenzo.Acum vreo 2-3 ani eram fan Valentino Rossi, dar dupa ultima lui accidentare nu prea a mai fortat si a cazut mult in clasament
Alt mare talent care a murit tot japonez Daijiro Kato avea un stil de pilotaj pur ceva asemanator cu ce facea Paul Hunter in snooker se vedea la amandoi placerea si pasiunea pe care o puneau