Toate trei. Au consumul mare, dacă faci un accident te costă mult şi la multe maşini de genul ăsta au mici imperfecţiuni.
Pai eu asi alege un audi (daca mi-as permite)... dar in orice caz toate consuma mult
Aceste masini se adreseaza oamenilor cu stare! In momentul in care ai bani sa achizitionezi o astfel de masina nu prea te mai intereseaza costurile!
Daca vorbim de masina noua clar toate 3 sunt flamande. Poate ceva mai mult Mercedes pentru. ca manopera service este mai mare.
Daca vorbim de masina second hand cea mai accesibila este BMW pentru ca se gasesc piese pe toate drumurile si in toate targurile; de asemenea foarte multe service-uri au cate un mecanic care se pricepe la BMW
Mercedes e una din cele mai bune marci ca mentinere si longevitate ( nu ai probleme mecanice in vreo 15 ani daca ai grija de masina ) dar eu as alege BMW ca imi place mai mult
Cine a zis ca toate consuma mult e pe dinafara, poate doar bmw-ul sa consume in rest este consum decent.
Am un audi a4 din 2002 19 tdi si consuma ~4. 5, este mult?
Da sunt mai scumpe nu spun dar ce vreti sa luati o marca oarecare sa nu supar) si sa o bagi in service ca ba s-a ars aia ba numai merge aia sau iti iei o masina puternica, confortabila si care simti ca e masina... la un audi distributia se face cu 12 mil(lei vechi) pe cand la golf 4 15 mil(lei vechi) ambele 2003-2004 eu zic ca daca iti iei o masina din cele 3 nu vei regreta niciodata (bine mai sunt si exceptii care nu se merita sa iti cumperi masina pentru fiecare firma exista cate un model mai prost ) succes all.
Toate mananca bani fiind masini premium. Eu in special bmw aleg ca imi place foarte mult.
andreiiii9093 întreabă: