Sunt foarte multe criterii prin care poti spune daca o masina e cu adevarat buna sau nu si cum a zis si Iceman e in functie de gusturi nici macar cei de la top gear nu pot spune asta si au condus milioane de masini asa ca cea nai buna e aia pe care ti-o permiti.
Masina perfecta nu exista, pentru ca fiecare om are gusturile lui mie de exemplu cel mai mult imi plac Ferrari si Bmw. Altii vor spune ca cea mai buna masina e bugatti veyron si tot asa.
Sincer? cea mai buna e cea care iti place si raspunde cel mai bine cerintelor tale
Deci cum spun toti cele mai bune masini sunt cele mai rapide! Adica daca e cea mai rapida inseamna ca e cea mai buna? O masina de curse nu e la fel de confortabila ca alta masina! Ce spuneti de Rolls sau Bentley? Sunt masini foarte bine facute dar si din cele mai scumpe! O masina depinde de preferintele tale! Si mai sunt unii care spun daca vad o masina frumoasa e buna! Uitati-va la un Rolls nu prea e dar e mai buna decat cele frumoase! Cea mai buna masina e cea mai sigura! Vad mereu la TV cum un pusti cu bani a murit intr-un accident cu nu stiu ce bolid! Si mai sunt accidente in care mor pietonii! O masina sigura(volvo; mercedes etc.)poate nu va omora pietonul, poate il va lovii mai usor si poate scapa si acel om!
Aaa si ati mai vazut ca un Ferrari ia foc chiar daca nu este lovit tare? Poate alta masina care nu e la fel de rapida dar nici nu ia foc la acelasi impact! Intradevar o masina rapida este buna dar decat pentru viteza si pentru confort nu e buna! Cea mai buna masina pentru viteza este o masin facuta pentru viteza! O masina luxoasa este o masina care a fost construita pe baza luxului! Fiecare masina a fost gandita pentru cea! Fiecare masina a pus accentul pe ceva! Depinde de tine pe ce pui accentul!
Nu exista... cea mai buna : se intretine pe bani putini/consuma putin/nu se strica. deci... nu prea
Depinde de ceea ce te intereseaza. Vrei viteza, bugatti.Confort, strict parerea mea, rolls royce.
Bai nene iti recomand TRABAND CU VASLE FARA ROTI SI DECAPOTABIL nu exista cea mai buna masina din lume... exista masina care imi place cel mai mult din intreaga lume