| ClaudiuM1997 a întrebat:

Care e cea mai ok masina medie(astra, focus, etc) cu motor pe benzina ce o pot lua pana in 8000 euro? Ma intereseaza fiabilitatea si dupa performantele.Stiu ca cele 1.2 tsi, 1.4 tsi de la vw is cu probleme.

Răspuns Câştigător
| PaulStudio a răspuns:

Salut, se poate lua o masina cu an bun la bugetul tau

Trebuie sa iei o masina populara ca sa gasesti piese si intretinerea sa fie ok, daca alegi o marca premium cum este audi, bmw mercedes o sa se cunoasca la comfort dar si la taxe, piese mult mai mari,
totusi o sa le pun aici, recomand urmatoarele modele:

- Ford focus 3 (2011) ~ 6000 e
- Audi A6 (2008) ~ 7999 e
- Honda civic (2009) ~ 7000 e
- Opel astra J (2009) ~ 7800 e
- Skoda Octavia (2010) ~ 7700 e
- Volkswagen Golf VI (2010) ~ 7250 e

Daca ar fi sa scurtam lista as alege intre Golf 6, astra J, skoda, si probabil Fordul dar sunt mai pretentioase, Bafta!

| ClaudiuM1997 explică (pentru PaulStudio):

M-am uitat la fieacare din lista asta si cel mai mult parca ma atrage focus 3 1.6 benzina. Incerc sa evit motoarele turbo ca nu ajuta cu consumu si is mai putin fiabile si chinuite.de ce zici ca fordu e mai pretentios decat restul?

| PaulStudio a răspuns (pentru ClaudiuM1997):

A avut un prieten si a schimbat la el piese, de regreta ca l-a luat, dar era pe diesel, dar de obicei nu imi place fordul cam scump si la piese, consum mare.
Pana la urma cand iti iei o masina SH este loterie ce iti pica, poti sa iei golf 6 si sa iti pice de pe el si la ford nimic sau invers

| ClaudiuM1997 explică (pentru PaulStudio):

E drept dar pana acum am avut noroc cu vw.is la al doilea 1.9 tdi (in total 40. 000km cu cele 2 masini ) si nimic rau, doar consumabile.As fi luat golf 6 1.4 tsi cu ochii inchisi dar citesc cum la unii le crapa motorul cu totul al 50. 000km.

4 răspunsuri:
| anonimul0724 a răspuns:

Ia ti frate passat
daca vrei sa te simti intr o masina adevarata