| sergiu2525 a întrebat:

Care e cea mai rapida motocicleta enduro posibila? dar sa aiba si semnalizare pentru strada, m-am uitat putin pe youtube, am vazut ca kawasaki bate la acest capitol, imi plac mult supersport, dar in romania nu voi muri din cauza unei gropi...implus,avem paduri frumoase si pe viitor as vrea enduro, mai ales ca sunt cu cel putin 40% mai ieftine decat cele de strada.

Răspuns Câştigător
| Filly_6570 a răspuns:

Te sfatuiesc sa incerci o honda transalp sau un bmw 650 gs. Sincer nu stiu care e mai rapida dar la capitolul enduro ar trebui sa te preocupe mai multe lucruri decat viteza. Cel mai bine e sa cauti sa le conduci ambele modele sa observi cum se comporta atat in oras cat si off-road si atunci vei sti ce ti se potriveste cel mai bine. Ambele modele sunt de top la capitolul enduro.
Mult succes in alegerea modelului potrivit.

4 răspunsuri:
| bestia a răspuns:

Daca esti lung in craci, ia-ti un super Tenere de 750...Nu e ea extraordinar de rapida, dar are cuplu misto, iar aspectul este big grin

| MysticWayz a răspuns:

Endura este un model foarte frumos...si intr-adevar kawasaki bate la acest capitol... din cate am vazut kawasaki zzr 1400 arata foarte foarte bine!

| sergiu2525 explică:

Lool.eu vb de enduro si drumuri proaste din romania.si voi imi dati total opusul.nu m-am facut inteles? ENDURO, care e cel mai rapid?

| lucib a răspuns:

Suzuki hayabusa, dar nu cred ca ii endurotongue