Trebuie sa treci prin toate întrebările cel puțin de 5 ori.
Asta una la mâna.
După și emoțiile, neatenția, graba. Ai timp, destul, citește întrebarea și de 5 ori dacă nu ești sigur pe ea din prima, încearcă sa înțelegi. Nu învața grilele de pe aplicatie pe de rost pentru ca pot fi întortocheate la examen dar întelesul și răspunsul sa fie aceleasi, sau invers. In ziua dinaintea examenului sa nu mai faci grile pentru ca din cauza emoțiilor ți se vor amesteca informațiile. Bea apa, te pui la somn și ziua următoare mergi cu încredere. Și eu am picat de doua ori sala când am dat, mama mi-a dat sa beau și un antistres deși nu am vrut ea mi-a spus sa iau măcar unul (pe baza de plante), pe mine m-a ajutat. Succes!
Motivul este clar: nu ai invatat toata legislatia rutiera si nu stii sa raspunszi intrebarilor.
Ia in serios examenul de conducere si pune mana sa inveti LEGISLATIA RUTIERA ca numai dupa ce o inveti toata vei putea sa stii sa rezolvi toate cele 350 de chestionare.
Accesez la ce a zis Violleta2022: nu ai invatat legislatia. Te bazezi doar pe chestionare. Poti sa raspunzi doar la chestionarele dupa care ai invatat, dar cele de la examen au cateva chichite.
Pune mana si invata (studiaza-o, nu o citi) legislatia. Trebuie sa stii ce prevede codul si regulamentul, nu sa stii cum sa rezolvi un chestionar.
Am uitat sa spun: incepi sa faci din nou chestionare dupa ce ai invatat legislatia. Si inca ceva: daca gresesti la o intrebare mergi la legislatie si vezi ce zice, nu doar sa vezi care este raspunsul bun.