anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cea mai buna masina? Nu ma refer la vreun supercar... sa aiba raportul calitate/pret destul de apceptabil... apropo sa fie "tunabila"
eu as prefera Opel Tigra big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa sti ca ai dreptate chiar daca sunt fata si poate crezi ca nu ma prea pricep uite ca ma stiu. Da un opel tigra e numai bun pentru cerintele si dorintele tale.are un aspect cat de cat calumea si oricum o poti tuna are un motor bun si caroserie buna... piesele nu costa asa de mult dar ai grija la motor si la anul fabricarii sa nu fie totusi nici chiar asa de veche caci daca vrei sa ii faci un tunning bun va trebui sa investesti mult! Sper sa iti gagesti o masina fix pe placul tau... sper ca totusi te-am mai lamurit cat de cat! Te pupbig grin :*

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Marry:X a răspuns:

Buna. Porche:X. E cea mai buna:*

| obyk a răspuns:

Daca vrei un raport calitate pret si tunuing de exceptie iti recomand

VW, polo sa golf

| sporadic a răspuns:

Votez si eu pentru Golf GTD. E sportiv, echipat cu un motor diesel economic(iti scoti banii in timp cu alimentarea), functional.motor de 170CP, are ABS, EDS şi ASR.
deci Volkswagen, in orice caz

| vladzatto a răspuns:

Alfa romeo 156:159...sunt marfa eu din asta am si sunt foarte multumit de ea

| iulyan a răspuns:

Cea mai buna masina raportata la calitate/pret este volkswagen. ii usor de intretinut fata de porche-ul lui "Yo...simple.eu"laughing...si merge si fainbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aici tin sa va contrazic oleaca comparati pe net opel astra gtc si un vw golf Gti... vedeti si piesele de distributie si toate piesele care apar de la 75ooo km in sus si o sa vedeti ce si cum bafta eu unu votez pentru Opel Gtc:X:X:X:X spor la cautari dar spune si u daca vrei sa-ti iei o masina in ce bani cauti poate mai stii te putem ajutahappy

| covexrobu a răspuns:

Dupa ce iti cumperi masina si o modifici o sa iti plangi de mila singur. Daca vrei sa faci o masina adevarata din ea trebuie sa ii schimbi suspensiile, sistemul de franare, rotiile(cauciuc + Janta), ii dai o vopsea, pui filtru sport pe ea, tobe din inox cap coada, schimbi injectoarele, pompa de injectie, supapele. Investesti in ea cel putin inca pe atat cat este pretul masinii. Asta daca vrei o masina adevarata. Daca nu pune-i 2 spoilere facute in garaj trage o dunga si eventual un eleron mai lat decat masina si gata ai o masina de taran de oras. Si cand incepi sa dai in gropi si iti rupi jentile suspensiile si multe alte piese o sa iti dai seama ca nu merita sa investesti acei bani in masina respectiva. Eu nu vreau sa te dezamagesc dar asta este realitatea din Romania.

| sma_8431 a răspuns:

Vw golf 3 (cel din 97 mi se pare cel mai tare TDI cu 110 cp) este o super masina si uitate sa vezi ce fain arata tunata