Cea mai rapidă maşină a fost până acum Bugatti Veyron nu-i aşa? Lucrurile urmează să se schimbe deparece Marlon Kirby şi David McMahan au creat un nou monstru pe 4 roţi: un Ultima de 1600 de cp. Modul lor de gândire a fost simplu şi în acelaşi timp foarte eficient. Au luat cea mai rapidă maşină de la Nurburgring, Ultima GT-R şi au montat un motor V8 biturbo din aluminiu de 7. 0 litri, luând naştere 1600 de cp.
SURSA : GOOGLE
Bugati Veyron...asa stiam eu.masina pe care poti sa o cumperi in rest sunt masini de alea speciale care ating viteza luminii am uitat cum se numesc...
De fapt mai nou se spune ca Maxximus G-Force l-ar dobora pe bugati veyron dar nu prea cred.pana si corvette dragster a fost ingenunchiat de bugati veyron.
Maxximus G-Force e rapida atinge din 0km/h in 160km/h in 4, 5 s
Fundita? am stiut
Bugatti Veyron Supersport are o viteza medie de 434 km/h la testele facute de top gear funda
Bugati veyron dar ar pute fi intrecuta de noul aero2 ssc cam asa ceva cred dar stiu sigur ca in prezent este Bugati Veyron Super Sport
Suedeza "Koenigsegg CCXR"le-a batut si pe "italience" si pe McLaren F1, pe o pista in Italia, atingind 388km/h
Cea mai rapidă maşină a fost până acum Bugatti Veyron nu-i aşa? Lucrurile urmează să se schimbe deparece Marlon Kirby şi David McMahan au creat un nou monstru pe 4 roţi: un Ultima de 1600 de cp. Modul lor de gândire a fost simplu şi în acelaşi timp foarte eficient. Au luat cea mai rapidă maşină de la Nurburgring, Ultima GT-R şi au montat un motor V8 biturbo din aluminiu de 7. 0 litri, luând naştere 1600 de cp.
Cutia de viteze foloistă este una secvenţială cu 3 viteze. Maxximus G-Force atinge 0-100km/h în 2. 1 secunde şi 0-160 în 4, 5 secunde. Când este folosit la capacitate maximă, maşina îşi va consuma tot combustibilul în doar 9 minute.
Preţul este de 3 milioane de dolari. Pentru a vă lămuri cât este de rapidă click mai jos