Pana acum se zicea ca bugati veyron, costa 1 mil dolari.da acum nu mai stiu care
Nu e bugatti veyron e tot un bugatti ma vechi si costa 65 de mil de euro dar e improbabila treaba ce am scris eu inainte este pretul cel mai mare care sa platit vreo data pe o masina dar fiecare proprietar auto isi face pretul lui nu e nimeni obligat sa dea bani aia pe o masina deci masina cea mai scumpa e masina ta poti cere 10000 de milioane de euro pe ea
Haideti ca va lamuresc eu pe toti! Cea mai scumpa masina din lume ar trebui sa fie Bugatti Type 57 Atlantic(1934) nu s-au fabricat decat 4 modele si cel mai ieftin costa 20 de milioane de euro, iar cel mai scump ar trebui sa ajunga la 80 de milioane de euro!
Sunt 3 masini cele mai scumpe :bugatti veyron, zonda si lambourghini reventon.
Bugatti Veyron – 1.700.000$. Aceasta este de departe cea mai scumpa masina de strada disponibila pe piata in ziua de azi.
Masina cea mai scumpa din lume e un bugatti vechi cat bunik nu ala veyron ala a fost din 2007 pana in 2009 . masina e clasica de colectie si e tot bugatti
Nu nu este bugatti cea mai scumpa.Cea mai scumpa este exelero maybach costa cam 8 milioane de dol. Bugatti e cea mai rapida...
Informatie oficiala.Maybach exelero este cea mai scumpa masina produsa pe banda, nu la licitatie.dar nu si cea mai rapida.