Acelasi motor, zici? Asta e ca si cum ai intreba care lumina e mai puternica? Cea data de un bec Philips de 100 W sau cea a unui bec Tungsram de 100W?
Putere vrei? Banuiesc ca vrei sa pui plugul dupa el.
In cazul asta, iei break, ca ai mai mult loc de pus greutati in el, pentru aderenta.
Daca discutam de acelasi motor, performante dinamice mai bune are modelul mai usor. Deci coupe-ul. Shox, CV25... sinteti degeaba.
Mai puternic este acel model care are mai multi cai putere logic.Chiara daca ambele modele au exact acelasi motoro nu te astepta sa aiba si CP la fel. Dupa ce specifici si chestia asta cu CP atunci intrebarea nu o sasi mai aibe rostu.Afla cati cai putere are fiecare dintre aceste masini si tiai raspuns singur la intrebare
Acum daca ai vrut sa intrebi de fapt care ar fi mai rapida atunci lucrurile stau altfel nitel, dar bineinteles ca primul lucru is tot CP dupa care vin si alte chestii cum ar fi greutatea fiecarei masini, transmisia si mai stiu eu ce. Puterea este puterea data de catre un motor. Faptul ca tu demarezi, sau poti merge mai rapid decat alta masina cu acelasi motor tine de greutatea ei cat de grea este.
Cel coupe este mai puternic (stiu ca cel coupe are 20 de cp mai mult decat cel sedan daca au motoarele la fel), si alt motiv ar mai fi, coupe-ul este mai usor decat sedan.
Tot Bmw sedan
Deci dintre bmw si bmw tu zici ca bwm e mai puternic. Fck logic
Superior întreabă: