BMW X6 Acoperişul acestui model seamănă cu cel al modelului CLS de la Mercedes - Benz (eternul rival). CLS a avut un succes mare cu acest design, deci ne aşteptăm ca şi BMW X6 să fie un câştigător. BMW X5 are standard 5 locuri dar putem opta şi pentru al treilea rând de scaune, în total având 7 locuri. BMW X6 va avea standard 4 locuri. Un al cincilea loc va fi opţional.
X6 copie trenul de rulare şi ampatamentul de la modelul precedent, X5. Sistemul „Adaptive Drive" va veni standard împreună cu bare anti ruliu şi amortizoare reglabile. Inginerii de la BMW şi-au dorit ca acest model să fie mult mai sportiv faţă de X5, centrul de greutate fiind mai jos. Ne aşteptăm ca atunci când vom fi la volanul acestui 4x4 să fim uimiţi de manevrabilitatea şi precizia cu care conducem.
Grila faţă, grilele pentru admisia de aer ce sunt mari fac ca BMW X6 să aibă un design agresiv. În interior planşa de bord va fi nouă, dar mai mult ca sigur găsim sistemul iDrive plus multe alte funcţii ce vor fi afişate pe un ecran destul de mare montat central în planşa de bord. Motorizarea va fi la fel ca cea de la X5: motorul de 3000 cmc diesel şi benzină, de 272 CP şi 231 CP. O versiune twin turbo de 4800 cmc V8 cu 355 CP va fi pusă la dispoziţie pentru clienţi.
BMW X6 va fi cu cel puţin 3000 £ mai scump ca BMW X5. Prima apariţie în public va fi în luna Septembrie la Frankfurt Motor Show iar producţia acestuia va începe în 2008 la fabrica din Spartanburg în SUA.
Audi zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz e destul de lung? )))
Bmw. si nu pot sa dau un raspuns de 15000 de cuvinte in care sa spun de ce imi place! pur si simplu imi place! imi place fiindca e super ca prima masina, imi place fiindca are personalitate, si fuge ca dracu ...si imi place fiindca fata de alte masini mi-l permit! (acum depinde si de model )
Mie imi place cel mai mult lamborghini deoarece are un design misto ca o masina de curse, pentru ca are foarte multi cai putere si merge foarte repede
Mercedes dc? pentru ca e la moda si nu se va demoda niciodata scaunele sunt confortabile spatele este in sus si nu e gigantic geamurile sunt mai inchise gata acum da-mi funda
Mie imi place foarte muult Mazda 5. De ce?
O pot descrie ca fiind confortabilă, deschisă şi comunicativă, Mazda5 oferă una dintre cele mai plăcute călătorii ale vacanţei dumneavoastră, pentru până la şapte pasageri.
Cabina este acum mult mai silenţioasă. Bineînţeles, asta în cazul în care nu doriţi să profitaţi de dotarile audio de ultimă oră.
Terminalul AUX din consola centrală, uşor operabil de către şofer, vă permite să vă conectaţi MP3-playerul personal şi să ascultaţi lista preferată de melodii. Le puteţi asculta prin intermediul celor două sisteme de sonorizare, de patru, respectiv şase difuzoare, inspirat dispuse în habitaclu. Radioul AM/FM este o dotare standard, în timp ce MP3-playerul sau CD-playerul cu 6 sloturi CD sunt dotări opţionale. Aveţi controlul volumului literalmente la degetul mic, pe volan (de la versiunea medie în sus).
Dacă mobilul dumneavoastră are Bluetooth, îl puteţi utiliza hands-free (dotare opţională). Sistemul de recunoaştere vocală vă permite să acţionaţi vocal comenzile audio. Sistemul audio Mazda5 este conectat la mobil, aastfel încât puteţi să întrerupei melodia sau programul radio pentru a pune pe difuzor vocea celui care vă apelează.
Poziţie de condus ideală
Cockpitul este proiectat astfel încât nimic să nu vă răpească din plăcerea de a conduce. Scaunul şi volanul sunt versatile, putând fi reglate pe înălţime. Schimbătorul de viteze elevat este dispus central, astfel încât să fie uşor de manevrat.
Beneficiind de una dintre cele mai bune amplitudini din clasa sa, scaunul şoferului poate fi elevat, asemeni volanului. Vizibilitatea este excelentă, ceea ce înseamnă mai puţine unghiuri moarte şi un şofat în siguranţă, lipsit de stres.
Ecranul de navigaţie
Beneficiaţi de o imagine clară atunci când parcaţi automobilul, graţie camerei de asistenţă la parcare, care este disponibilă şi cu sistemul opţional de navigaţie prin satelit. Imaginea din spatele maşinii apare automat pe ecranul de navigaţie atunci când schimbaţi viteza pe mers înapoi. Manevrele de parcare într-un spaţiu strâmt nu au fost niciodată atât de uşoare.
Sistemul nostru de navigaţie este de ultimă oră, DVD-based, cu touch screen de 7 inch.
Atmosferă plăcută
Amplasat în partea centrală, elevată, a consolei centrale cu finisaj elegant, sistemul de aer condiţionat (opţional pe versiunea de bază) este uşor accesibil şi uşor de acţionat. Sistemul de control automat al temperaturii poate activa aerul cald sau rece (dotare opţională). În partea din spate a cabinei, geamurile închise (opţionale) protejează pasagerii de lumină puternică şi căldură pe vreme însorită.
Elegantă, sportivă şi pregătită de aventură, noua Mazda5 îşi reafirma identitatea unică.
Întotdeauna mai mult decât un versatil Multi Activity Vehicle, noua Mazda5 îşi etalează cu dezinvoltură progresele făcute: design ingenios, performanţe sporite şi detalii pragmatice.
Pai mie imi place cel mai mult Aston Matrin-DBS dar doar daca castig la loto sau la superbingo o sa imi pot cumpara asa o masina asa ca raman doar sa visez in continuare.
Mie imi plac golfurile...pentru ca sunt niste masini frumoase si care orice om si le permite.si sunt si bune.:X:X
funda?
BMW x5, cea mai super masina, 4x4., conditioner, regularea scunelor, gps, televizor, foarte tare imii place, meritasa ai asa masina, eu GARANTEZ, deoarece eu am
SeEcReTnAmE întreabă:
ピンク întreabă:
Andy95 întreabă:
Stanmariusvasile întreabă: