Utonomie-record pentru un automobil electric: 500 km
Modelul Tesla Roadster a stabilit, ieri, un nou record mondial de autonomie pentru un automobil electric de serie, când a acoperit 500 de kilometri înainte ca setul de acumulatori cu care este dotat să se descarce, a anunţat cotidianul "The Age", care apare la Melbourne.
Cam atat, sper ca de asta vorbeai.
Pana acum cea mai rapida masina din lume stiu ca a fost Bugatti Veyron, si aia avea 280 in bord. Acum cea mai rapida este Maxximus G-Force. si asta nu stiu cat are in bord. Oricum nu cred ca are vreo masina 500 in bord
Salut
Iata si configuratia finala pe care o astept:
Fiat 500 echipare Lounge, 1, 4 benzina, 100 CP, 6 viteze.
La 300 decoleaza avionu si are. zeci de tone poate sute. si maisina care are 500 in bord nu are mai mult de 1, 5t, sa fim realisti ce naiba.
E acum o masina care are 2500 de cai putere sau ceva de genu si zboara cu peste 600 km/h.am vazut la promotor
Pentru "Crystinutsa'' Bugatti Veyron are intr-adevar 280 in bord dar sunt mile si aia se traduce in km vreo 450, 616 km u ai vazut modelul facut pentru Statele Unite ale Americiiiiiiiiii... lol. iar u Mr. BOSSBOSS te referi la euro sau lei? Ai auzit de ''BONNEVILLE SALT FLATS''acolo gasesti masini care merg cu peste 1000 km/h dar 99% nici nu kilometraj in bord(pentru a reduge greutatea se elimina ce nu este necesar) pentru ca sunt altii care le masoara viteza record...
Laur001 întreabă: