| BellaVedeta a întrebat:

Care este masina voastra preferata?

Cel care scrie foarte frumos, primeste funda!

Răspuns Câştigător
| einenebun23 a răspuns:

Masina care imi place inca de cand eram mai mic este Peugeot 407. O masina foarte buna puternica si care nu consuma mult si este la un pret acceptabil. Singurul dezavantaj la Peugeot este ca piesele sunt extrem de scumpe in cazul unei defectiuni.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Lancer Evo X

| PedoBarbie a răspuns:

Trabant. Am scris frumos.

| Florian20405 a răspuns:

Masina mea preferata este Volkswagen golf/bora.O masina extrem de frumoasa din punctul meu de vedere...toate modele au fost reusite de la "celebrul" golf 1 pana la golf 7 care este o masina absolut impresionanta si care intoarece "capete" dupa ea, cu toate ca detin o skoda care cam tot acelasi lucru e cu vw.Pe scurt imi plac toate masinile grupului vag (VW AUDI SKODA SEAT BENTLEY BUGATTY)

Răspuns utilizator avertizat
| FFabi17 a răspuns:

Masina mea preferata este Audi A5, mereu mi-a placut aceasta masina si mi-o doresc deoarece as vrea sa calatoresc cu ea prin toata lumea, este o masina super si cred ca oricine si-ar dori-o, este masina visurilor mele happy Funda?

| RockyVedeta a răspuns:

Masina mea preferata este cea pe care o am, nu am nevoie de alta. Eu am Peugeot 307 sw, nu conteaza ce este trebuie sa mearga, nu te intreaba o persoana ce marca este.

| Duucu a răspuns (pentru RockyVedeta):

Îți răspunzi singură la întrebări?