Masina care imi place inca de cand eram mai mic este Peugeot 407. O masina foarte buna puternica si care nu consuma mult si este la un pret acceptabil. Singurul dezavantaj la Peugeot este ca piesele sunt extrem de scumpe in cazul unei defectiuni.
Masina mea preferata este Volkswagen golf/bora.O masina extrem de frumoasa din punctul meu de vedere...toate modele au fost reusite de la "celebrul" golf 1 pana la golf 7 care este o masina absolut impresionanta si care intoarece "capete" dupa ea, cu toate ca detin o skoda care cam tot acelasi lucru e cu vw.Pe scurt imi plac toate masinile grupului vag (VW AUDI SKODA SEAT BENTLEY BUGATTY)
Masina mea preferata este Audi A5, mereu mi-a placut aceasta masina si mi-o doresc deoarece as vrea sa calatoresc cu ea prin toata lumea, este o masina super si cred ca oricine si-ar dori-o, este masina visurilor mele Funda?
Masina mea preferata este cea pe care o am, nu am nevoie de alta. Eu am Peugeot 307 sw, nu conteaza ce este trebuie sa mearga, nu te intreaba o persoana ce marca este.
Îți răspunzi singură la întrebări?
stiflers41 întreabă: