anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este masina voastra preferata?happyde ce?

Răspuns Câştigător
| Antonia_2588 a răspuns:

Lamborghini pentru simplul fapt ca este frumoasa. day dreaming

15 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

Q7 alblove struck pentru ca imi place mult aspectullove struck

| Minks a răspuns:

Nu ar fi numai una. Dar the best of the best ar fi Mercedes C63 AMG. Deoarece e o combinatie intre masina de familie si masina sport. Are un motor v8 de 6. 3 litri foarte puternic. Ca sa nu mai punem la socoteala prestigiul brandului Mercedes Benz. In al 2lea rand mi se pare perfect designul interior/exterior. Dupa mine arata perfect. Singura problema e pretul destul de mare, dar care este justificat cu varf si indesat.

| tekatoki a răspuns:

Dacia 1300/1310.motive: e ieftina, isi poate permite oricine, gasesti piese oriunde si ieftine, ti se farama sti sa o repari, si nu in ultimul rand e buna la orice.

| Stefan29 a răspuns:

Audi tt

| AvalohAlyn a răspuns:

Mercedes.Imi place aceasta marca de masini fie ca sunt ele microbuze, autobuze sau masini mici.

| Pomar a răspuns:

Hummer dupa ce apare hx te duce oriunde poti merge pe orice drum merge foarte bine si pe sosea mai ales ca e foarte stabila!

| mgtow a răspuns:

BMW 320d compact, din 2005, de cand am vazut acea masina m-am indragostit de ea si sper ca odata in viata mea sa o pot avea la indemanawinking

| maryy a răspuns:

Mie imi place VW si Audi. Dupa parerea mea sunt masini foarte bune care rezista, chiar daca te costa ceva. acum asta e! Nu spun ca BMW nu e masina buna, dar totusi daca se intampla ceva cu ea...va trebuii sa bagi pana pana la cot in buzunar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stie cineva de unde pot lau masini rc mai ieftine gen 100lei -150 lei...va rog spuneti siteu va rog

| cristi202 a răspuns:

Aici in Romania, tinind cont si de criza, cred ca Dacia ar fi buna.
Daca e sa fiu ceva mai serios, as opta pentru Mercedes Cobra. Chiar daca e o masina mai veche ca model, am putu sa vad ce poate face, cit de rezistenta e. Vorba ca cei de la Mercedes ar fi dat faliment daca mai fabricau si azi Cobra e posibil sa nu fie doar o vorba, masina e atit de rezistenta incit, daca ai grija de ea si o intretii cum trebuie, te poate tine toata viata, si asta ar fi dus la scaderea drastica a vinzarilor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prea greu de ales doar o masina.
imi place porsche 911 pe alb

| alexandru04 a răspuns:

Mercedes E 63 AMG este ceva. ce nu o sa sper vroedata sa am/coduc. dar voba noastra. speranta moare ultimahappy

| NYCUXXL a răspuns:

Bmw am un 318i berlina de 6ani si sunt multumit de el

| MiyakoSaki a răspuns:

Chevrolet camaro pur si simplu imi place

| Sofer a răspuns:

Preferata mea Bmw 320d.

Întrebări similare