Scrie pe masina ce presiune trebuie sa ai la roti.Nu scrie asta pe capacu de la rezervor, scrie undeva pe usa de la pasager din spate, ori cauta pe la toate usile.
Cred ca trebuie in jur de 35 psi, asa ar fi cel mai bine.Cat inseamna 35 psi? Vezi si tu pe google, ma uitai eu acum zice 2.4 bar, deci cam atat se pune. Fabricantu zice 32 de psi, dar unia care vand cauciucuri au zis e ok 35 psi, da nu mai mult.
A6-le e o masina grea, eu as merge pe 2, 4 bari daca nu vrei sa simti toate gropile si toate denivelarile. In alta ordine de idei gabaritul nu are nicio treaba cu greutatea, gabaritul masoara marimea nu greutatea. Iar un A6 nu are cum sa cantareasca cat un Passat deci eu zic ca masina aia are minim 1800 kg, probabil mai mult.
Cei de la vulcanizare mi-au bagat 2.2 fata/spate, dar ei au ceva standard, si imi par cam moi, mai ales pe fata. Tot la 2.4 m-am gandit si eu, insa am zis sa mai vad niste pareri. Gabaritul masoara greutatea, dar si dimensiunile maxime a obiectului. Masina are 1600 kg, doar cele pe benzina cu motor de 2.5 ajung la 1800 kg (verifica pe google). O sa incerc 2.4, sper sa nu scuture prea tare. Mersi!
anonim_4396 întreabă: