De fapt, normal ar fi ca niciuna dintre intrebarile de la examenul teoretic sa nu fie publice, ci sa fie inlocuite periodic.
Asa, mult mai putini imbecili, care nu inteleg nimic din legislatia rutiera, ci doar memoreaza niste raspunsuri, ar avea permis.
Iar de invatat, trebuie sa inveti din cartile de legislatie rutiera, evident. Exista si in format electronic, actualizate.
Cand dadeai test, sau examen, la scoala, aveai subiectele dinainte din care vei da?! Atunci de unde invatai? Evident, din manuale si din ce ti se preda in clasa, nu?
Nu noua de dadea subiectele inainte la multe materii, eram o clasa slaba
Cu ce sa fie inlocuite? Nu se presupune ca ar trebui sa facem teste
Si eu nu inteleg unde sunt toate intrebarile de la sala, unde le pot gasi, am intrebat asta si nu imi raspunde nimeni
"Si eu nu inteleg unde sunt toate intrebarile de la sala"
Daca nu stii teoria, la ce-ti trebuie intrebarile? Ca oricum nu stii sa raspunzi la ele? Daca vei sti teoria, vei sti sa raspunzi si la suficiente intrebari de la exameul auto, incat sa treci examenul.
"Cu ce sa fie inlocuite?"
Cu alte intrebari, evident.
Pai imi trebuie un SITE CU TOATE INTREBARILE eu asta incercam sa iti spun
Site-ul DRCPIV.ro este locul unde gasesti toate intrebarile ce vin la sala, doar ca la unele se schimba putin forma.
CA SA NU le inveti pe de rost.
Daca stii legislatia si parcurgi testele de acolo minim 1 data, preferabil de 2 ori, garantat faci macar 23-24 puncte.
Daca o sa faci doar teste fara sa inveti legislatia, nu o sa faci mai mult de 16-18.
Pai DRPCIV sunt toate intrebarile de la sala care se dau acum, erau unele vechi site-ul Scoala rutiera care acum nu cred ca vor mai pica, s-au scos unele si s-au bagat altele
anonim_4396 întreabă: