| sebastian1331 a întrebat:

Care-i faza cu soferii de microbuze, autobuze etc. care se apropie (la semafor de exemplu) atat de mult de masina din fata?
Am inteles ca e ceva 'specific' sau ceva de genul. Lamuriti-ma!

6 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Atat taximetristii cat si cei cu autobuzele sau microbuzele de multe ori se comporta in trafic ca si cand strada ar fi numai a lor. Din aceasta cauza au acest comportament ciudat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De smecheri fraieri. Si pe mine ma enerveaza dar le-am gasit leacul... Cind ma supar, astept sa se puna semaforul pe verde si bag avaria. Ma dau jos din masina si ma uit la prost cum lipit de bara mea, nu poate pleca, caci nu are spatiu de manevra. Normal ca se lasa cu injuraturi, dar nu-mi pasa. Dupa ce se agita si il prinde iarasi rosu, plec linistit... El in spume.
Eu m-am distrat cu prostul, lui i-am stricat ziua! ( adolf )

| anss23 a răspuns:

Pentru ca ei in fata sunt "plati" ca sa zic asa, la masini e carcasa aia mai mare, botul masinii, zi-i cum vrei.laughingNu stiu daca ai inteles.

| sebastian1331 explică:

Si daca sunt 'plati' ce daca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca e vorba de "bizonerie in trafic", ci pur si simplu o tentativa de a fluidiza traficul. Autobuzele sunt vehicule lungi, si nu ajuta cu nimic daca opresc la 2 metri in spatele cuiva, la semafor.

| Sofer a răspuns:

Pentru ca ei sunt "spaima soselelor" laughing sa ne ferim de ei.