anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care marca de tiruri este mai buna? Volvo, MAN, Scania, Mercedes.

Răspuns Câştigător
| Cristian_Andreii_1990 a răspuns:

1) Volvo
2) Scania
3) Man
4) Mercedes

De ce?

1) Volvo, are demaraj mai lung, in zonele muntoase/dealuri/drumuri de santier sunt recomandate, consum mediu, Volvo the best!
2) Scania, are demaraj scurt, 16 viteze +, la drumurile regionale (evita cariera, drumuri rau avariate), nu este recomandat sa il folosesti in cariera daca ti la creieru tau.(Are suspensiile foarte proaste)Dar este un tir de fuga.
3) Man, marca aceasta de tir este folosita NUMAI IN CARIERA, BASCULE!
Au grupu foarte rezistent si opune rezistenta la drumurile cu agregate, au riscu foarte mic de spart grupu in car de derapaj continu.
4) Mercedes, tiruri de lux, confort 1, suspensiile te adorm,sunt cele mai buneeeee!
Acestea sunt o parte din ele.
IVECO,NICIODATA,DAR NICIODATA SA NU CUMPARATI, SUSPENSII PROASTE, MOTOR PROST, CONSUM MARE, SCUMP LA PIESE! NU VA UITATI CA DATI PE UN CAP TRACTOR DE 440CP 30.000 EURO SI PE UN VOLVO DE 440CP 80-90.000. SFATU MEU... Pentru cei care vor numai drumuri REGIONALE Recomand Scania, pentru drumuri cu dealuri, penti, semi-regional/rural, recomand VOLVO.

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pe drumurile publice am văzut de cele mai multe ori Scania.
Pa, pa.

| robijam a răspuns:

Scania si MAN.

| adishorMS a răspuns:

Depinde de sofer
1.man
2.scania
3.mercedes si volvo
depinde si unde mai bune, la ce?

| nuckleu a răspuns:

MAN si Scania spun eu.

| Claudiu15g a răspuns:

Scania - Putere. Mercedes - Comfort. Volvo - siguranta. Toate astea eu zic, ca le gasesti in mercedes.

| FCSB24 a răspuns:

1.Scania
2.Volvo
3.Man,Mercedes

| bogdannr a răspuns:

Volvo urmat de renault premium

| HearToFaSpartan a răspuns:

Parerea mea Volvo, sunt facute bine

| Manu_Manuel_1989 a răspuns:

Iti zic ca inca is sofer pe cmioane de genul:in general ordinea ar fi scania man mercedes volvo (scania man is super putere, mercedesul exceleaza in comfort dar are si putere si rezistenta )acu depinde si ce car si pe ce drum mergi cel mai des...bafta

| GabiCh a răspuns:

Ti le spun in ordine:Scania, Volvo, Man, Mercedes.

| Dragu_Mihai_1995 a răspuns:

Volvo,man,scania, mercedes.Totusi volvo e cel mai puternic si mai bun camion din lume

| Laurentiu_Stefan_1990 a răspuns:

Putin deviat de la subiect, dar cred ca raspunde foarte bine la intrebarea ta https://amiiko.ro/......riozitati/

MERCEDES, primul camion construit!

| Ristache_Teodor_1996 a răspuns:

Scania Streamline 730 CP --Elegant, Este bun la viteza, Suspensi bune, Confort...

| Torescu a răspuns:

Buna. Personal, dintre camionul MAN si camionul Scania, am ales Scania. La randul meu mi-a fost recomandat de altcineva si merita investitia. Am mers pe seria R, din catalogul lor cu produse de aici: https://www.scania.com/ro/ro/home/products-and-services.html

| Torescu a răspuns:

Clar, Scania! Recent am achizitionat un camion de la ei, mai exact seria R din gama lor de produse de aici: https://www.scania.com/ro/ro/home/products-and-services.html
Si camioanele MAN sunt bune, dar camion Scania m-au indrumat toti sa cumpar.

| Albina_Marinel_1982 a răspuns:

Adevarat. Volvo e regele oricum. Gandeste Repede, putere la penti Si Deal consum ok tot perfect. Mercedes Lux intr-adevar dar e puturos si pana gandeste la schimbare viteze adormi? man- Grup tare dar slab LA confort Si drum lung Sau penti... etc?