| theROOcKsTArr a întrebat:

Care marca este cea mai buna si ce model de masina?

Audi
Bmw
Mercedes
Volkswagen

Răspuns Câştigător
| emoboy a răspuns:

Poi Vw are cea mai buna calitate! Celebrul golf este cel mai vandut din Europa si Germania 2 ani la rand! Vw phaeton este cel mai bun cel mai de lux cel mai bun si scump de la Vw!
Mercedes-tot accentuaza lux, confort si siguranta! Cel mai bun ca si pret mi se pare C220 si celelalte dar sunt mai scumpe!
Bmw-rebelele masini! Accetuaza viteza; rapiditate, de aceea ne place Bmw! Cel mai bun X6!
Audi are un pic din Mercedes si Bmw! Cel mai bun R8 dar ca lux A8!
Dupa mine cele mai bune sunt:
1)VW
2)Bmw
3)Mercedes
4)Audi-asta e asa dupa pret/calitate. Dar daca avem multi bani:ar fi 1)Bmw; 2)Audi; Mercedes!

17 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

DArKKy, in fiecare zi cate 2 intrebari despre masini? happy
Cea mai bune e cea care iti satisface toate dorintele si placerile care le vrei de la o masina!
Eu dau un vot pentru Audi RS4winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai. cam toate.depinde de model. audi e marca scumpa, de clasa.(preferata mea). probabil si mercedes-ul. eu prefer audi si bmw. ca model ar fi : audi a6, a8, s8, Q5, Q7. bmw seriile 1, 3, 5, 7. X5, X6.

Răspuns utilizator avertizat
NOname
| NOname a răspuns:

Eu as alege un BMW.

| cossmy a răspuns:

Audi s4...sau a4happy

| Geronimo9234341 a răspuns:

Audi power!
Model?------Audi r8, Audi a3 SportBack
VW!
Model?
Scirroco the best!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bmw

| kidboo a răspuns:

Vw scirocco r.sa vad cine imi sta in calesmug dc vw simplu nu sunt asa scumpe ca restul.si intretinerea e chiar ok:-)

| RemixBoy a răspuns:

Hmmm Buna intrebare dar as vota pentru Bmw x6 Hammanbig grin...

| CaTaLiN41729 a răspuns:

Mercedes Benz pentru ca este o masina mai de clasa mai frumoasa daca vrei viteza Bmw si daca vrei confort Vw

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Audi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mie imi place la nebunie A6 din 2006 motor 3000cc quattro. Rupe tot. Ai stabilitate, ai confort, ai putere, ai tot ce vrei, de la o masina. Sper ca ti-am fost de folos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand mercedes a scos modelul McLaren F1 audi ii schimba numele la audi b4 in A4 sau isi cauta oameni sa puna navigatie pe masina...tre sa fi inapt sa compari mercedes cu audi sau vw in primul rand cand vrei lux spui mercedes cand vrei cai putere spui bmw si cand vrei audi spui putin din mercedes si putin din bmw uitati°va la audi A7 concureaza cu CLSlaughing)

| aprilici a răspuns:

Audi e mai tare

| Sofer a răspuns:

Mai bun e Bmw. M Power.

Întrebări similare