(RenaulT Piese scumpe). trebuie sa te gandesti in primul rand la intretinerea masinii! eu am un VW si sunt multumit de el
Daca ar fi sa fac un top : 1. opel 2. vw 3.fiat 4.peugeot 5.skoda 6.Citroen 7.Seat 8. Renault!
Am un renault clio sincer motorul e silentios si consuma foarte putin o manevrezi cu usurinta si e si incapatoare
Topul este 1wv, 2opel, 3skoda(are motor wv), 4seat(tot motor wv), 4fiat, 5renault, 6pejo, 7citroen
Loc 1 Renault megane (o masina frumoasa plus ca daca are are motor pe motorina conusma foarte putin si nu este scumpa, si este foarte manevrabila dar nu e prea buna pe drum de tara e putin cam joasa dar merge.)loc 2 vw golf (este o masina manevrabila dar costa mia mult decta renault si in plus e mai urata dupa parerea mea)... celelalte sunt cam al fel dar ultimul loc il ocupa opel (o masina nu prea frumoasa nici manevrabila si in plus nu e nici foarte rezistenta
Din lista pe care o ai le-ai cam ales bine numai ca renault mutal in locul skodei.in rest le-ai asezat bine dar mai pune si un fiat(punto, stilo, albea)
Vw golf ii tot una cu skida fabia exact acelasi motor au si zic ca astea is cele mai bune din lista ta
Ceau am avut unvw si acum am opel astra nu o sa mai fac prostia sa cumpar opel cred ca daca eu le-asi clasifica ar fi vw golf. seat leon. citroen c3 c4. opel astra si renaultu la coada cu dacia
scuze daca team dezamagit