Salut depinde de categorie, dar iti recomand de la Cons-Auto is cele mai bune si de incredere( este vreo 35 de lei + mapa cu chestionare daca vrei tot pe undeva la 30-35 de lei bft, si atentie sporita in trafic!
Mulţumesc. Am doar 16 ani, dar vreau ca la 17-18 să ştiu perfect!
pai ai vreme sa dai, de ce te grabesti asa? ..in fine tu stii, eu zic ca mai ai timp , eu in 3 saptamani am citit cartea de 5 ori si am facut numa chestionare de pe Scoalarutiera.ro se gasesc 1176 de intrebari cu explicatie video, alea lea-m facut de nu stiu cate ori. da ori cum bft si atentie-n trafic
Hei, buna. Un prieten de-al meu a luat permisu' fara sa citeasca un cuvintel din vreo carte. Descarca de pe MagazinPlay teste pentru examenul auto, sunt si pe google daca esti pe-un pc/laptop. Facea cateva zeci de teste pe zi pana a memorat fiecare raspuns, a trecut cu succes de examen de doua ori (pentru ca a picat prima data la oras). Te sfatuiesc si pe tine sa faci la fel, este mult mai usor decat sa stai sa memorezi o carte intreaga, succes.
Pai si unde este noima romanului scris de tine my frend. daca nu citesti Legislatia de cel mult 3 ori sa stii semnele de circulatie. altfel in trafic o sa fii praf. deaaia is multe accidente, ia tot prostu permisu si in trafic te gasesti ca te=o lovit un dobitoc. eu am patit-o. si sunt incepator de 2 luni
exatlonromaniarazboinicii întreabă: