| dean a întrebat:

Care sunt cele mai bune sisteme audio ( statie + subwoofer) pentru masina sa bubuie si m-ar interesa si preturile! Mersi.

10 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Un sistem blaupunkt sau un alpine kenwood mtx etc. Sunt foarte multe totul depinde de bugetul alocat. Sunt mtx-uri puternice la preturi destul de acceptabile. Uita-te pe sono.ro si vezi ca ai multe variante depinde de bugetul tau.

| stejarandrey a răspuns:

Fratioare
iti trebuie un cd player sony x-plode
4 boxe JBL
o statie Magnat si 1 woofer patrat magnat
adica
de ajunge q totu pe la 1600lei
km asa
scump
dar rupi gura targului
:Xlove struck:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SALUT eu ti-as sugera un sistem clarion sau rewox

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele de la chaufland si trident

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca JBL-rile sunt cele mai tari asta cred eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda contrazic parerile tuturor mp3 alpinebig grin, boxe fata spate hertz diecy 16, 5 atentie sisteme nu coaxiale! 2 amplificatoare jbl hertz la capitolul asta sunt cam scumpe eventual crunch, bass tub jbl 1200 cam atat buget 2850 lei cu montaj rupe tot si bineinteles antifonata masina conteaza cum s-a mai spus si mai sus numai bine!

| snoopz a răspuns:

Degeaba iti bubuie daca masina nu este insonorizata!
Cum s-a mai spus depinde si de buget :poti merge pe linia audio Sony(ai grija ca unele sunt replici cum ar fi Subwoofer Xlopd in loc de Xplod)si Pioneer stau bine la capitolul audio
Good Luck!

| sweetroby a răspuns:

Am eu daca vrei 2 de 300...12 inch...cutie.statie...condensator...tot tot...numai sa il iei d la mine sa il pui la tine...500euro

| Ramoncita91 a răspuns:

Arunca o privire pe aici daca mai ai nevoie http://www.boxe-auto.ro/produse/151,Subwoofere-Auto.html

| ogy a răspuns:

Salut baiti am 3000 de euro diponibil pentru muzica ma intereseaza ce pot pune de bani astea pentru golf 5 nu-i nici o problema daca depaseste mai pun dar spuneti-mi si mie un sistem complet cam la bani astea! multumesc!