Un sistem blaupunkt sau un alpine kenwood mtx etc. Sunt foarte multe totul depinde de bugetul alocat. Sunt mtx-uri puternice la preturi destul de acceptabile. Uita-te pe sono.ro si vezi ca ai multe variante depinde de bugetul tau.
Fratioare
iti trebuie un cd player sony x-plode
4 boxe JBL
o statie Magnat si 1 woofer patrat magnat
adica
de ajunge q totu pe la 1600lei
km asa
scump
dar rupi gura targului
:X:X
Mda contrazic parerile tuturor mp3 alpine, boxe fata spate hertz diecy 16, 5 atentie sisteme nu coaxiale! 2 amplificatoare jbl hertz la capitolul asta sunt cam scumpe eventual crunch, bass tub jbl 1200 cam atat buget 2850 lei cu montaj rupe tot si bineinteles antifonata masina conteaza cum s-a mai spus si mai sus numai bine!
Degeaba iti bubuie daca masina nu este insonorizata!
Cum s-a mai spus depinde si de buget :poti merge pe linia audio Sony(ai grija ca unele sunt replici cum ar fi Subwoofer Xlopd in loc de Xplod)si Pioneer stau bine la capitolul audio
Good Luck!
Am eu daca vrei 2 de 300...12 inch...cutie.statie...condensator...tot tot...numai sa il iei d la mine sa il pui la tine...500euro
Arunca o privire pe aici daca mai ai nevoie http://www.boxe-auto.ro/produse/151,Subwoofere-Auto.html
Salut baiti am 3000 de euro diponibil pentru muzica ma intereseaza ce pot pune de bani astea pentru golf 5 nu-i nici o problema daca depaseste mai pun dar spuneti-mi si mie un sistem complet cam la bani astea! multumesc!