| Octavian3579 a întrebat:

Care sunt pașii la școală de șoferi?(vreau explicat in ordine, detaliat și cu toți banii da ți)
Mersi

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pas 1. Te inscrii la scoala si dai un avans.
Pas 2. Iti zic ei ce ai de facut in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

- cauți o școală de șoferi;
- te înscrii;
- mergi la orele de legislație (eu am fost la una sau 2 maxim, alea nu sunt obligatorii);
- îți iei cazierul și îl pui în dosar, plus fișa medicală și examenul psihologic eventual ( eu nu am dat examen psihologic, dar vezi poate la voi e altfel și vă trebuie și ăla)
- faci ședințe de conducere cu instructorul tău;
- termini ședințele, și te duci să dai sala ( examen de teorie );
- iei sala ( minim 22 de puncte ca să treci )
- te programezi la traseu ( examenul practic )
- iei traseul ( aici să nu depășești 20 de puncte penalizare )
- aștepți să îți vină permisul de conducere.

| Ionut0991654 a răspuns:

Mergi la o scoala de soferi te inscrii o sa completezi pe acolo niste hartii platesti scoala integral sau in 2 rate apoi o sa faci orele de legislatie care sunt 30 intre timp trebuie sa te duci si sa iti faci fisa medicala examenul psihologic si sa iti scoti cazierul judiciar care le duci la scoala sa ti le puna la dosar dupa Ce termini orele de legislatie o sa te apuci de orele de conducere care sunt tot 30 dupa Ce termini si cu conducerea o sa mergi din nou la scoala sa iti elibereze dosarul si cu acel dosar te prezinti la examenul teoretic daca il promovezi adica faci minim 22 de intrebari corect din 26 o sa te programezi la examenul practic si daca il promovezi si pe asta Felicitari esti sofer. Funda?