| maradona10 a întrebat:

Cat aer se baga in anvelope? 2.2 si pe spate 2.3? sau cum?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu te putem ajuta cu nimic.Pentru ca nu spui la ce anume.Anvelopa are si o masina si o bicicleta, chiar si o caruta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru fiecare masina exista o presiune stabilita de producator si in general se afla undeva pe portierele masinilor in interior

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Scrie pe masina (gasesti eticheta pe carenaj, sau pe interiorul portierelor).
Eu bag minim 2.0, orice masina ar fi. In ultima vreme am bagat 2.2 in cauciucurile de iarna, si se simt mult mai ok, scutura ceva mai tare decat la 1.8-2.0 cat e recomandat, dar se tin mai bine in curbe.

| OldSoul a răspuns:

Dupa cum a spus VrumVrum si suntserios, presiunea in anvelopse este diferita de la masina la masina, trebuie sa detectezi o eticheta lipita undeva pe caroserie pe care scrie exact ce presiune trebuie sa fie bagata in roti si in functie de incarcatura masinei.
PS:Uita-te dupa acea "eticheta" pe partea interioara a capacului busonului de la rezervor, posibil sa fie acolo.

| maradona10 explică (pentru OldSoul):

M-am uitat dar scrie in japoneza masina ii Honda laughing deci nu inteleg nimic decat 2 numere : 2 si 1.9 cred ca astea ar trebui sa fie presiunea dar nu stiu cum 2 pe spate si 1.9 pe fata? cineva mi-a zis ca trebuie 2 pe fata si 2.2 pe spate

| OldSoul a răspuns (pentru maradona10):

Incearca sa cauti pe internet presiune pentru modelul tau.
Nu mai stiu exact cum era, dar daca o iau logic pe fata ar trebui sa fie presiunea mai mare, totusi acolo e mare parte din greutate.
PS:La mine de exemplu pe acel ticket scrie ca presiunea e diferita pe fiecare din roti, si da pe fata e mai mare decat pe spate.

| ChristianXLX a răspuns:

Depinde ce masina. ce anvelope, genti S.a... da-ne mai multe detalii.

| Chriss95 a răspuns:

In general se baga 2.2 poti baga pana la 2.5