Treb sa te interesezi tu in RO inainte sa cumperi ceva.Am inteles ca taxele alea anuale sunt mari la masinile care depasesc 2 litri.In rest banui ca e la fel inscrierea ca la oricare masina.
Ca este inretinerea pe an la ce anume? Depinde ce inseamna la tine intretinere.La orice masina intretinerea asta care consta cam la fel, astna daca o faci tu.Nu vorbim aici de schimbat piese, aia nu se face anual si nici cauciucuri, nici frane si suspensie bla bla.Intretinerea anuala este sa schimbi uleiul si sa verifici masina asa in anslablu.
Cand cumperi o masina folosita de altii normal nu stii ce uzura are, ce chestii rele ascunse pe care nu le poti vedea atunci cand o cumperi, ca urmare dupa ce cumperi o masina pui toate pa pct, dupa intretinerea anuala in aia consta ulei, care trebuie schimbat cel putin odata pe an indiferent cat mergi si verificare asa generala.Cand o veni randu sa schimbi cauciucuri, placute de frana, discuri de frana, ori mai stiu eu ce telscoape, bucse bla bla aia o sa v ezi la omentu ala cat costa aceste pise. Daca cauti acum sa vezi preturile, nu te gandi ca peste 3-4 ani vor avea acelasi pret ca si acum.
Asta e referitor la intretinerea anuala.
Deci banui ca inscrierea unei masini costa cam la fel, doara impozitul ala anual sau la cat se plateste difera fctie de motor.Imi place masina aia, este buna asa sa mergi pe camp cu ea deci banui ca vrei sa o folosesti ori la camp ori la munca, ceva sa cari scule, ceva constructii.