| magma8 a întrebat:

Cat ar valora o masina de mana doua/a treia?
Masina este un Opel Vectra B 96'. Am dat 400 de euro pe ea(mi-au luat-o parintii pentru a ma invata pe ea, dar din motive legale mai bine as vinde-o). Exterior: vizual se obseva zgarieturi, crapaturi si urme de rugine in extremitatile ei, pe care le-am mascat cu spray negru. Interior: calculatorul de bord nu merge, dar cel care masoara km parcursi da, in afara de design-ul modest totul e ok aici, nu prezinta nici o problema.Player-ul e normal(USB, card si plug-in, fara CD si fara antena).Cum am mai zis masina este din 96' deci are cateva pete pe scaune. Performanta: Motorul pot sa zic ca merge foarte bine pentru o masina asa veche, ajunge la 100 destul de rapid tinand cont varsta, consumul pare OK, nu as putea estima totusi. Desi motorul merge"foarte bine" daca turez gen 4000/m incepe sa scoata un fum alb(precizez ca are ulei de motor pus iar filtrul e nou). Desi scoate fumul ala performanta e aceiasi. I-am cumparat cauciucuri de iarna noi, i-am schimbat placutele de frane, dar nu si discul ala(merg foarte bine totusi), si i-am schimbat si frana de mana cu cea mai scumpa de pe piata.Altceva, mecanicul mi-a aratat ca am un arc cam vechi dar care nu e motiv de ingrijorare.

9 răspunsuri:
| alexandruanghel a răspuns:

Nu se mai cauta asa ceva. dar totusi, incearca sa o vinzi cu 400-450 maxim. Acum depinde si de cumparator. Sti si tu vorba aia : Prost e ăla care dă, nu ăla care cere.

| sierra1 a răspuns:

Întotdeauna este o piață pentru orice. Orientativ, priveste aici:
https://www.olx.ro/......-Vectra-B/

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sunt Vectre B care merita peste 1000e, dar din ce spui tu, face maxim 500e, daca are actele in regula (fiscal, certificat curat, ITP si RCA).

| Ltyiiol a răspuns:

Sincer, nu știu cui să ai să i-o vinzi, pentru că nu se mai caută astfel de mașini, dar eu, dacă aș fi mai proastă și aș accepta să cumpăr o mașină ca cea descrisă de tine mai sus, nu aș da mai mult de 350-400 de euro maxim pe ea.

| Alexandru250201 a răspuns:

Mai bine iti iei un Logan

| baru a răspuns:

De vandut de va vinde, ai grija la actele de vanzare cumparare!

| OldSoul a răspuns:

Estimez valoarea undeva la 600-800 de euro.
Dar, avand in vederea ca ai precizat "din motive legale" tind sa cred ca ai probleme cu actele/fiscalul, in cazul acesta pretul scade si cel mai probabil masina va ajunge la pret de dezmembrari, undeva la 400€.

regis
| regis a răspuns:

Pai ai luat-o cu 400, eu zic ca e super daca reușești sa o dai la aceiași bani.

| StefanCosmin a răspuns:

Mai bine o dai la dezmembrari. cred ca iti vei lua aceiasi bani pe ea.