Incepe de la 4000 de euro, dar este coaja adica nu ai nimic pe ea!
Si poate ajunge pana pe la 8000-8500 euro cu dotari!
Multumesc! Si pe la 5000 de euro, cam asa..sau 6000, cam ce dotari are?
Argumentează! La 4000! De unde ai scos asemenea valori?
Du-te in pitesti si intereseaza exact la fabrica! anul trecut prin noiembrie a luat cineva un logan la fel ca Madalyn! l-a luat deoarece a zis ca este ieftin 4000 de euro! si dupa a zis mai pun aia, si aia si aia si un radio si abs cu e mai bun si niste airbag-uri si la dus cam la 7500 de euro! deci...
Depinde ce dotari alegi sa-i pui. Personal, nu am gasit nicio motorizatre care sa ma avantajeze pe noul Logan. Astept sa vad in viitor ce se mai schimba.
Au site foloseste l cu incredere
http://www.dacia.ro/modele-si-preturi/noul-logan/
Am vazut site-ul...dar nu gasesc pretul exact pentru. Logan [NU cel nou]
Nu cred ca mai comercializeaza modelul vechi, doar ce mai au dealerii pe stoc. oricum pretul nu s-a schimbat. si scrie mare pe site pretul ca pleaca de la 6. 690E. Vrei alta confiuguratie, foloseste butonu de Configureaza acest vehicul si vei afla toate preturile
Nu conteaza tu alegi ce pui pe ea! tot ce se pune pe masina se plateste in afara de ceea ce e in fabrica! dar ti-as recomanda abs, esp! primele 2 lucruri abs e undeva la 800 de euro! funda?
Buna,eu stiam ca pretul de inceput e de 4000 insa e goala goala si poate ajunge, full options pe la 9000.
O ruda si-a cumparat un logan 105 cp 1.6 benzina in leasing (lizing)si e 8.000 de euro dar pe el il ajunge la vreo 10.000 de euro.
Tudor_George_1994 întreabă: