anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat costa o masina ford galaxy din 1997 motorul tdi1.9 diesel euro0 de inmatriculat? cine rasp mai repede si corect fundita frumoasa..rpd

12 răspunsuri:
| BSwwatch a răspuns:

Am eu una, motor Android 1.9!,"banuesc ca te tii de cioace"asa-i?

| EddiWeed a răspuns:

O gasesti gratis fratioare, iti place sa postezi aiurea?

| AgathaRo a răspuns (pentru EddiWeed):

Pustiu posteaza doar sa se afle in treaba. Cine cumpara o masina veche de pe vremea lui bunica 16 ani are masina. In al 2-lea rand nu gasesti euro 0 in 97

| EddiWeed a răspuns (pentru AgathaRo):

Nu conteaza din ce an e masina, daca nu iti poti permite una noua te multumesti cu ce poti.din 96 trebuie sa fie cu euro 2.

| JASMYNA88 a răspuns (pentru AgathaRo):

Cine nu are bani si vrea o masina. sau crezi ca toata lumea isi cumpara x6 si masini din 2012? sa fim seriosi, pe drumurile nostre jumate daca nu mai multe masini au peste 10 ani vechime! nu trebuie sa fii snob!

| AgathaRo a răspuns (pentru JASMYNA88):

X6 e pentru cocalari. Daca castig la loterie imi iau Nissan gt-r36. Momentan ma limitez la un Chevrolet Aveo si un Renaul Laguna2 care in anul asta Noiembrie face 10 ani.Nu m-ai inteles unde vreoiam sa ajung, ma rog asa se intampla daca nu citesti de 2 ori unde vreau sa ajung.

Vrei sa ajungi la faptul ca vrei sa castigi la lotolaughing si x6 nu e pentru cocalari, e pentru cei ce opteaza pentru aceasta masina. nu cred ca in tara mama a micutului BMW exista cocalarihappy si eu daca castig la loto imi iau un audi r8. mrrriau! si fiecare se limiteaza la ce are, si a mea face 11 ani acusica, deci nalaughing de aia m-am aprinslaughing

| AgathaRo a răspuns (pentru JASMYNA88):

Pentru neamtu acasa e doar un autoturism, la noi in tara cocalarii isi mai achizitioneaza cate o asemenea alimenteaza cu cate 100 lei imprumutati de la bunica/bunicu. Vara isi spala masina de 2 ori pe zi sa atraga toate priviriile si sa nu uitam trebuie sa aiba sistemul de sonorizare dat la nivelul cel mai mare sa cante Connect-r/Alex Valea sau Inna. Arata-mi pe perioada asta a anului Bemwe-uri ics_sase le poti numara pe degete. Vara sincer le-am pierdut numarul. Rog sa-mi confirme colegii spusele mele.
Revenind la intrebarea pustiului. Masina este veche, f multi km si ford galaxy este scump de intretinut.

Bun, asta e clar, masini de duminicahappy am vazut si eu destule ca sunt satula. am dat aiurea ex cu x6-le. in fine, da, poate sa isi ia altceva la pretul ala si mai ok. daca vrea genul ala de masina poate opta pentru opel zafira. alea au preturi ok la piese.

| onasis1961 a răspuns:

Momentan nu se poate raspunde cu exactitate.trebuie sa apara normele metodologice la noua taxa de mediu.