Nu o poti trece pe numele mamei, deoarece nu are permis.
La RCA se aplica regula bonus/malus in functie de activitatea conducatorului auto, respectiv daca a avut ori nu accidente din vina lui in anul anterior si de experienta de conducere.
Cum vine asta? Masina mea este pe numele mamei, asigurarea tot pe numele ei si ea nu are permis, deci?
Nu scrie nicaieri ca e obligatoriu sa ai permis ca sa detii un autoturism, poate ai sofer personal. Cum e cu polita RCA, habar n-am dar atata vreme cat detii un autoturism baniuesc ca se poate face.
Nu te obliga nimeni sa ai permis ca sa fii proprietar de masina, si cum la noi asigurarile sunt facute de catre proprietarul msinii poate fara nicio problema
Polita RCA o poate incheia doar proprietarul sau utilizatorul masinii. Daca erai atent la intrebare ai fi observat ca mama lui GEORGEL2012 nu este proprietar si nici utilizator.
Asa este dar mama utilizatorului nu este proprietarul masinii, reciteste intrebarea.
Se pare ca nici unul dintre respondenti nu a citit atent intrebarea. Mama lui GEORGEL2012 nu este proprietarul masinii.
Polita RCA se poate incheia doar de catre proprietarul sau utilizatorul masinii.
Dar sa trec masina pe numele mamei nu pot, nu?
Nu te opreste nimeni sa faci contract de vanzare-cumparare cu mama ta.
Poti s-o treci dar, daca n-ai platit timbrul de mediu la inmatricularea pe tine, va trebui sa-l plateasca mama ta si va costa destul de mult.
La 19 ani ai Dacia Nova? Hey am 18 ani si am permisul de anul trecut, si masina mea e un Range Rover Evoque!
mirel1983 întreabă: