| GEORGEL2012 a întrebat:

Cat costa polita RCA la dacia nova gpl? am 19 ani...dar daca o trec pe numele mamei de 65 de ani pensionara dar fara permis?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu o poti trece pe numele mamei, deoarece nu are permis.
La RCA se aplica regula bonus/malus in functie de activitatea conducatorului auto, respectiv daca a avut ori nu accidente din vina lui in anul anterior si de experienta de conducere.

| ombladon a răspuns (pentru Ioandelasal):

Cum vine asta? Masina mea este pe numele mamei, asigurarea tot pe numele ei si ea nu are permis, deci?

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Ioandelasal):

Nu scrie nicaieri ca e obligatoriu sa ai permis ca sa detii un autoturism, poate ai sofer personal. Cum e cu polita RCA, habar n-am dar atata vreme cat detii un autoturism baniuesc ca se poate face.

| suntserios a răspuns (pentru Ioandelasal):

Nu te obliga nimeni sa ai permis ca sa fii proprietar de masina, si cum la noi asigurarile sunt facute de catre proprietarul msinii poate fara nicio problema

| Ioandelasal a răspuns (pentru ombladon):

Polita RCA o poate incheia doar proprietarul sau utilizatorul masinii. Daca erai atent la intrebare ai fi observat ca mama lui GEORGEL2012 nu este proprietar si nici utilizator.

| Ioandelasal a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Asa este dar mama utilizatorului nu este proprietarul masinii, reciteste intrebarea.

| Ioandelasal a răspuns (pentru suntserios):

Se pare ca nici unul dintre respondenti nu a citit atent intrebarea. Mama lui GEORGEL2012 nu este proprietarul masinii.
Polita RCA se poate incheia doar de catre proprietarul sau utilizatorul masinii.

| GEORGEL2012 explică (pentru Ioandelasal):

Dar sa trec masina pe numele mamei nu pot, nu?

| MariusF23 a răspuns (pentru GEORGEL2012):

Nu te opreste nimeni sa faci contract de vanzare-cumparare cu mama ta.

| Ioandelasal a răspuns (pentru GEORGEL2012):

Poti s-o treci dar, daca n-ai platit timbrul de mediu la inmatricularea pe tine, va trebui sa-l plateasca mama ta si va costa destul de mult.

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil te ajunge undeva la 1800-2000 ron pe an pe numele tau

| ȚuȚu7373 a răspuns:

La 19 ani ai Dacia Nova? Hey am 18 ani si am permisul de anul trecut, si masina mea e un Range Rover Evoque!