| Num3Ascuns a întrebat:

Cat costa un Citroen C3? Este luxos?

Răspuns Câştigător
kratos
| kratos a răspuns:

Http://configurateur3d.citroen.com/RO/
Citroen c3 nu este o masina luxoasa.

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu e o masina de lux. E o masina fiabila. Comfort destul de bun, gama larga de motorizari si masuri de siguranta. O masina destinata clasei de mijloc.

daniela
| daniela a răspuns:

Ai aici toate preturile http://www.citroen.ro/c3/lista-preturi/

regis
| regis a răspuns:

Masinile de lux sunt masini mari. C3-ul este o masina foarte compacta, este exact opusul masinilor de lux.
Eu am avut un C3 XTR, imi placea mult cum arata, motorul era destul de reusit si avea o gramada de optionale care te faceau uneori sa uiti ca esti intr-o masina de clasa mica. Totusi reveneai cu picioarele pe pamant atunci cand treceai de 100-110 km/h. Si mai avea o problema: rotile bracau foarte putin, astfel incat ieseai greu din parcarile stramte si nu puteai intoarce pe o strada ingusta, in ciuda dimensiunilor masinii.
Ca plusuri, pe langa consumul jenant de mic, avea o gramada de compartimente de depozitare si o polita plianta in portbagaj care il facea astfel foarte util, in ciuda aparentei (puteai suprapune bagajele, dublandu-i practic capacitatea). Barele de pe plafon se desfac cu un imbus transformanu-se foarte usor intr-un portbagaj chic pe care il ai tot timpul la tine.
Preturile pleaca de la 7000+TVA, dar un XTR super echipat ajunge sa coste dublu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O masina tipic francezatongue Simpla si cu gustwinking

Întrebări similare