Avand in vedere anul de fabricatie, dar si faptul ca Ford este departe de a fi un campion al fiabilitatii, Loganul este de preferat. In schimb, in functie de model, dotari si motorizare, Fordul il poate devansa la design, confort sau performante.
Ai dreptate, dar ai vazut comentariile de mai sus?
E foarte bun deoarece are avantajele spuse de Toxxxik dar daca ti-l cumperi e mult mai ieftin si nu platesti foarte multe taxe.Deci e foarte avantajos.
Foarte buna
E ieftina, consum redus, design frumos, are putina viteza
E printre cele mai bune masini facute pana acum pe lume
Firmele din rivalitate au incercat sa gaseasca cat mai multe defecte Loganului pentru ca era in top la vanzari
Daca ai vrea sa-ti iei o masina dintre cele doua iti sugerez Loganul
Loganul e una dintre cele mai bune masini construite pana acum? Esti lovit la cap?
Tata cand a cumparat masina,o Skoda Octavia, aveam la masina noastra standard ce nu avea loganul la full option, plus consum mai redus, plus design mai frumos, si nu poti sa compari Skoda care e facuta de VW sau Ford-ul cu Dacia.Sunteti cretini? Inseamna ca nu a-ti pus picioarele in alte masini daca zice-ti ca Dacia e bine construita.Audi,Mercedes,Bmw,Skoda,VW cum sunt construite atunci?
Cred ca s-a lovit rau)
Mare dreptate ai)
Ru am zis ce am crezut de cuviinta nu ma face cretin ca nici tu nu esti mai presus da?
Eu nu am venit aici sa te insult si te rog ca nici tu sa nu ma insulti pe mine.
Pai da ma omule, dar cum dracu sa zici de Dacia ma ca e asa buna? Tu pe ce lume traiesti? Probabil ca nu te`ai urcat in alte masini ca sa faci diferenta.