Scumpa.
Ai celebrele brate complicate, sistemul curelei de accesorii scump si cam fragil, motorul inghesuit tripleaza costul manoperei in service.
Eu am avut 1.9 TDI cod AFN, si a fost cea mai proasta caruta pe care am vazut-o.
Ford Focus mk1 e mult mai bun, la toate capitolele. Are suspensie pe brate independente fata-spate, motorizari similare, spatiu suficient, si confort mai mare.
Daca este sa punem in balanta cu confortul pe care il ofera nu este foarte scumpa, eu as spune chiar decenta. Important este sa aiba carte service, sa stii exact in ce stare este, si daca nu are carte macar sa ii cunosti proprietarul si sa stii sigur ca nu primesti un cotet. Nu mai conteaza anul masinii, conteaza cum a fost intretinuta.
Asa ca o paranteza, am fost in multe masini, printre care si un logan dupa 2016, si cand m-am urcat inapoi in a mea(un amarat de passat din 2002) deja se simtea diferenta de confort. Este doar un exemplu nu am spus ca e naspa loganul.
Eu am avut din 1999, si mi-a scos vertebrele pe urechi, de "comoda" ce e. Nu mai zic ca e lunga cat un bus, dar in spate abia ramane loc de picioare.
Iar Logan e berlina mega ieftina, nu e un concurent al Passatului.
Opel Vectra, Renault Laguna, Ford Mondeo si altele sunt concurentii Passatului, si toate sunt mult mai ok, la confort si intretinere.
Mie mi se pare foarte confortabila, si in spate tot timpul este loc foarte mare chiar daca scaunul din fata este la jumatate. Poate nu am comparat cu cine trebuie, dar ma refer la faptul ca o masina din 2000 poate sa fie mult mai ok decat una din ultimii ani.
Tu s-ar putea sa ai scaune diferite, poate ai modelul b5.5
Nu avem de unde sa stim ce inseamna scump sau ieftin pentru tine, cauta singur pe net anumite piese, toate consumabilele si dupa iti poti da tu singur un raspuns daca e scump sau ieftin pentru tine.
Depinde cum o tratezi si tu eu am un passat din 97 dar intr-adevar mananca mul benzinar 1.8 simplu, in rest e ok.
Winners10 întreabă: