| aimullah123 a întrebat:

Cat de slab e un motor 1.4 la o masina?
Gasesc VW Polo mai vechi cu motor mai mare de 1.4?
Inafara de VW Polo ce masini bune mai pot gasi la un buget de 3000 euro?
Lasati si voi o lista cu modele de masini recomandate pentru bugetul meu.
Dau funda big grin

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce vrei de la masina. Pentru masinile din clasa mic folosite in special pentru oras 1.4 nu e un motor mic

| MadalinG99 a răspuns:

De multe ori 1.4 consuma mai mult decat 1.6, depinde de cum mergi. In 3000 de euro eu as opta pentru:
*Renault Laguna 2, 1.6I,
*Renault Megane 2 la fel 1.6I
*Ford Focus 2
*Opel Astra de preferat H 1.6I
*Opel Vectra
*Polo modele mai noi
*Golf 4 2004+
*Skoda Octavia
Cam astea imi plac mie, in general eu optez pentru motoare pe benzina. Legat de Renault le aleg deoarece sunt masini fiabile, ce-i drept cica-s scumpe la piese, dar gasesti masini din an bun la preturi decente sa spun asa. Am condus Laguna 2, 2. 2diesel automata, o papusa de masina... mergea superb.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Polo cu motor de 1.4 nu e o masina slaba; pe caroseria aia se puneau si motoare 1.0, si mergeau foarte ok. Cu 1.4 chiar poti merge "tare".
O varianta mai fiabila decat Polo este Renault Clio 1. 4mpi, sau daca vrei ceva mic, cu ceva putere si diesel, poti lua Opel Corsa 1.3 CDTI.
In 3000 de euro poti lua si Ford Focus 1.6 benzina sau 1.6 TDCI, modelul scurt, si ai parte de mult mai mult spatiu si confort decat intr-un Polo, Corsa sau Clio, iar cu puterea vei sta bine, ai cu ce depasi.

| just4ubr2015 a răspuns:

Ford fiesta 1.6