Eu am dat 200 lei.adica nu mai iti face toate testele la masina mie mi-a facut doar noxele, frana directie si poze.de obicei trebuie sa nu fie ceva in regula si sa remediezi.
Eu am intalnit persoane care au platit 65 de lei pana la 130 de lei. Media fiind cea spusa inainte. Aici poti gasi mai multe informatii: http://www.itp-automoto.ro/Intrebari-Frecvente-ITP
Si cei de la ITP mai fac cate o gafa si va ia mai multi bani, incepand de la 100 ron pana a 180 ron e pretul impus de lege.
Daca e sa-l faci pe naspa inseamna ca deja cunosti pe cineva si deci stii si pretul. Daca n-ai nicio pila nimeni nu-ti face ITP-ul pe naspa fiindca risca puscaria.
Ultima dată când am făcut o mașină pe nașpa, m-a costat 100 de lei taxa de itp, 50 de lei taxa pentru revenire și 50 de lei șpaga ca să nu o mai pună pe rampă și la revenire.
+50 lei in plus. Dar daca il faci pe naspa sa ii zici inainte sa ajungi in hala/garaj la verificare. Daca are un supra control de rar, te costa mai mult. Piese, factura service, reverificare.