| fanezodo a întrebat:

Cat mai poți merge cu mașina după de s-a aprins martorul cu plăcuțe uzate? am făcut cam 1000 de km de când s-a aprins, și aș avea de făcut zilele astea un drum de 200km, am șanse să mai țină? nu am avut cum să le schimb în perioada asta cu sărbătorile

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E bine sa le schimbi cat mai repede. Nu cred ca sarbatorile nu iti permiteau sa le schimbi.

| fanezodo explică (pentru darrio2007):

Găsești loc între sărbători? când îs toți de afară acasă la service

| darrio2007 a răspuns (pentru fanezodo):

Daca stii unde sa cauti, da. Am facut schimbul de ulei pe 24 decembrie, la service.

| darrio2007 a răspuns:

Gligore aberează.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca masina merge normal, fa si aia 200km, dar evita sa folosesti prea mult frana. Mergi mai incet, ca sa nu fie nevoie sa tii piciorul pe frana prea mult.
Daca apare vreun scartait sau se incalzeste vreo roata, nu mai circula pana nu faci revizia la frane.

| gabicoo a răspuns:

Ai șanse! Sunt destui copaci pe marginea drumurilor din România. Ai unde opri. laughing

| GligoresiLaruca a răspuns:

Cand se aprinde martorul mai poti face cateva mii de km, mai ai cam 4-5 mm la placute depinde de model, la un moment dat o sa scartaie si o sa faca zgomot puternic cand o sa atinga fier pe fier, atunci chiar trebuie sa le inlocuiesti.Cred ca poti face linistit inca 1000km.